Închide meniul

Aryna Sabalenka – Coco Gauff, prima semifinală de la Australian Open 2024

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2024, 14:33

Reclamă
Aryna Sabalenka – Coco Gauff, prima semifinală de la Australian Open 2024

Aryna Sabalenka - Coco Gauff, prima semifinală de la Australian Open 2024

Aryna Sabalenka, la Australian Open 2024 - Profimedia Images

Aryna Sabalenka – Coco Gauff e prima semifinală de la Australian Open 2024, primul turneu de Grand Slam al anului. Sabalenka, favorită numărul 2 şi deţinătoarea titlului, s-a calificat, marţi, în penultimul act.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabalenka a trecut în sferturi de sportiva cehă Barbora Krejcikova, cap de serie 9 şi locul 11 mondial, scor 6-2, 6-3. Meciul a durat o oră şi 11 minute.

Aryna Sabalenka – Coco Gauff, prima semifinală de la Australian Open 2024

În semifinale, Sabalenka va evolua cu sportiva americană Coco Gauff, favorită numărul 4.

Coco Gauff s-a calificat pentru prima oară în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o pe sportiva ucraineană Marta Kostiuk, locul 37 mondial

Gauff, care a câştigat US Open în 2023, s-a impus cu scorul de 7-6 [6], 6-7 [3], 6-2, în 3 ore şi 9 minute.

Reclamă
Reclamă

Sabalenka, după calificarea în semifinalele de la Australian Open 2024

„Cred că a fost un meci grozav, am reușit să joc un tenis bun. Sper să mențin un nivel ridicat și în următoarele meciuri. Vă mulțumesc pentru această atmosferă. Știu că așteptați meciul băieților, dar chiar vreau să vă mulțumesc pentru atmosferă.

Mi-aduc aminte de finala de anul trecut. Îmi face plăcere să joc în fața voastră. (n.r. de ce joci atât de bine aici?) Nu știu. Poate pentru că am mai mulți australieni în echipa mea. Glumesc, vreau să spun că totul se datorează vouă, acestei atmosfere minunate.

Muncesc din greu. Cred că totul este despre muncă multă și despre a da totul la antrenamente pentru a fi pregătită pentru meciuri”, a declarat Sabalenka.

Reclamă

Celelalte două sferturi, Noskova – Yastremska şi Kalinskaya – Zheng, se vor desfăşura miercuri.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și