Închide meniul

Aryna Sabalenka – Iga Swiatek, suspendat din cauza ploii. Jessica Pegula e prima finalistă a Turneului Campioanelor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 noiembrie 2023, 10:53

Aryna Sabalenka – Iga Swiatek, suspendat din cauza ploii. Jessica Pegula e prima finalistă a Turneului Campioanelor

Aryna Sabalenka - Iga Swiatek, suspendat din cauza ploii

Aryna Sabalenka părăseşte arena din Cancun - Profimedia Images

Aryna Sabalenka – Iga Swiatek a fost suspendat din cauza ploii sâmbătă, în semifinalele Turneului Campioanelor de la Cancun. Suspendarea a venit după trei game-uri, cu Sabalenka servind la 2-1. Meciul se va relua duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aryna Sabalenka – Iga Swiatek, suspendat din cauza ploii

Jessica Pegula (nr. 5), învingătoare cu 6-1, 6-2 în faţa lui Coco Gauff (nr. 3) în prima semifinală, o aşteaptă pe învingătoare în finală, care este programată luni, de la ora locală 16:30.

Aryna Sabalenka a acuzat WTA de organizarea precară a Turneului Campionilor

Aryna Sabalenka acuză WTA de organizarea precară a Turneului Campioanelor, competiţia de final de sezon din circuitul profesionist feminin, care are loc în Mexic, informează DPA.

Oraşul Cancun a fost anunţat în urmă cu două luni drept gazdă a acestui turneu care reuneşte cele mai bune opt jucătoare ale sezonului, iar primele meciuri s-au disputat cu o săptămână în urmă.

„Sunt bucuroasă că am putut să rămân concentrată în această seară, să depăşesc condiţiile şi să joc bine. Trebuie să spun însă că sunt foarte dezamăgită de WTA şi de experienţa de până acum la WTA Finals.

Reclamă

Ca jucătoare, mă simt cu adevărat nerespectată de WTA. Cred că majoritatea dintre noi suntem. Nu este nivelul de organizare pe care îl aşteptam pentru acest turneu”, a subliniat jucătoarea belarusă, care subliniat că nu se simte ”în siguranţă” pe terenul de la Cancun, unde s-a putut antrena pentru prima oară cu o zi înaintea startului competiţiei.

Un contract foarte profitabil pentru WTA cu oraşul chinez Shenzhen pentru organizarea Turneului Campioanelor a demarat în 2019, însă a fost perturbat de pandemia de Covid-19, iar competiţia nu a mai revenit de atunci în China, după scandalul generat de dispariţia jucătoarei Shuai Peng.

Este al treilea an consecutiv în care o decizie tardivă este luată în privinţa organizării turneului, cu oraşul mexican Guadalajara desemnat drept gazdă în 2021, urmată de Fort Worth (SUA), anul trecut, unde principalele titluri ale presei s-au referit la afluenţa slabă.

Reclamă 4 / 0/3

Au existat speculaţii intense în acest an referitoare la organizarea Turneului Campioanelor în Arabia Saudită, iar acordul pe un singur an cu Cancun lasă uşa deschisă pentru desfăşurarea competiţiei în regatul din Orientul Mijlociu începând din 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și