Închide meniul

Ashleigh Barty, cuvinte uriaşe despre Simona Halep: „O iubesc şi o respect! Este o persoană excepţională!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2023, 17:46

Reclamă
Ashleigh Barty, cuvinte uriaşe despre Simona Halep: „O iubesc şi o respect! Este o persoană excepţională!

Ashleigh Barty a folosit cuvinte uriaşe despre Simona Halep

Profimedia

Ashleigh Barty a folosit cuvinte uriaşe despre Simona Halep. Mai mult, fostul număr 1 mondial a spus că a şi vorbit în ultimele luni cu Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta jucătoare australiană Ashleigh Barty, lider WTA în perioaada iunie 2019 – martie 2022, a declarat că o iubeşte şi o respectă pe Simona Halep şi îşi doreşte ca românca să aibă posibilitatea de a se apăra în cazul de dopaj care o ţine departe de teren de mai multe luni.

Ashleigh Barty, cuvinte uriaşe despre Simona Halep

O iubesc pe Simo şi o respect pe Simo. Am vorbit cu ea un pic în ultimele 12 luni, doar ca să văd cum este. Este o persoană excepţională. Sper sincer că va avea oportunitatea de a spune ce are de spus şi de a explica varianta ei, pentru că mereu există două laturi ale fiecărei poveşti. Cred că v-ar fi greu să găsiţi pe cineva care să nu o vrea înapoi pe teren, făcând ceea ce iubeşte, şi anume să concureze pe o scenă mare împotriva celor mai bune jucătoare din lume”, a spus Barty, potrivit The Guardian, conform news.ro.

De ce cazul Simonei Halep e amânat atât de mult

Un cunoscut avocat sportiv a vorbit despre situaţia Simonei Halep. Iată de ce cazul Simonei Halep e amânat atât de mult. Avocatul sportiv Srinivasan Saimani a explicat de ce durează atât de mult până când Simona Halep va fi judecată. Saimani a precizat că este vorba despre o supraîncărcare a sistemului. Saimani e specializat în cazuri precum cel al Simonei Halep.

Nu o pot contrazice pe Simona Halep. Sunt de acord cu nemulțumirea ei, în mare parte. Chiar eu am reprezentat sportivi în probleme în care procedurile au înregistrat întârzieri semnificative de la data emiterii notificării de acuzare.

Reclamă

De partea cealaltă, este vorba despre un sistem supraîncărcat, care lucrează peste program pentru a gestiona numărul de cazuri anti-doping.

Reglementările prevăd includerea perioadei de suspendare provizorie în pedeapsa finală, însă asta nu compensează timpul pierdut în așteptarea deciziei, departe de antrenamente și competiții”, a declarat Srinivasan Saimani, citat de Reuters.

Simona Halep este programată să fie audiată pe 28 mai.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, depăşită oficial de Irina Begu în clasamentul WTA

Simona Halep a fost depăşită oficial de Irina Begu în clasamentul WTA, după actualizările de luni. Begu devine astfel prima rachetă a României , după zece ani în care „Simo” a reprezentat acest fapt.

Sorana Cîrstea a făcut un salt important în clasamentul WTA, după succesul de la Reus. Românca se luptă pentru a deveni cap de serie la Roland Garros.

Begu, care a ajuns până în sferturile de finală la turneul de la Madrid, a urcat opt poziţii faţă de clasamentul din 24 aprilie şi este e locul 27, cu 1443 de puncte.

Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a coborât patru locuri şi este pe 30, cu 1350 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și