Închide meniul

Ashleigh Barty s-a retras din tenis! WTA, plecăciune în fața liderului mondial: „Mulțumim pentru amprenta pe care ai lăsat-o în inimile noastre!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2022, 8:58

Ashleigh Barty s-a retras din tenis! WTA, plecăciune în fața liderului mondial: „Mulțumim pentru amprenta pe care ai lăsat-o în inimile noastre!

Ashleigh Barty s-a retras din tenis! WTA, plecăciune în fața liderului mondial

Profimedia

Ashleigh Barty s-a retras din tenis! WTA, reacție emoționantă: “Ne va fi dor de ea!”

Ashleigh Barty și-a anunțat astăzi retragerea din tenis. Liderul mondial părăsește terenul la vârsta de 25 de ani. Oficialii WTA au oferit un mesaj emoționant după vestea care a șocat lumea tenisului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Datorită realizărilor sale de la turneele de Grand Slam, din finalele WTA și datorită apogeului determinat de atingerea locului 1 mondial, Ashleigh Barty s-a consacrat cu siguranță ca una dintre marile campioane din WTA.

Îi urăm lui Ash tot binele din lume și știm că va continua să fie un ambasador extraordinar pentru sport și tenis în următorul capitol din viața ei. Ne va fi dor de ea.”, a transmis Steve Simon, Președintele și CEO-ul WTA, pe site-ul oficial.

WTA, plecăciune în fața lui Barty: „Mulțumim pentru amprenta pe care ai lăsat-o în inimile noastre!”

“Pentru fiecare fetiță care te-a urmărit. Pentru fiecare dintre noi pe care l-ai inspirat. Pentru dragostea ta pentru sport. Mulțumim, Ashleigh Barty, pentru amprenta incredibilă pe care ai lăsat-o pe teren, în afara terenului și în inimile noastre.”, a scris WTA, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Ashleigh Barty a explicat de ce se retrage din tenis la numai 25 de ani: „Acum sunt fericită și împlinită!”

“Astăzi este o zi dificilă pentru mine, încărcată cu emoție, pentru că îmi anunț retragerea din tenis. Nu știam sigur cum să împărtășesc această veste cu voi, așa că am rugat-o pe buna mea prietenă Casey Dellacqua să mă ajute.

Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce mi-a oferit acest sport și plec cu un sentiment de mândrie și împlinire. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut de-a lungul timpului. Întotdeauna voi fi recunoscătoare pentru amintirile memorabile pe care le-am creat împreună.

Din punct de vedere fizic, nu mai am nimic de dat. Sunt atât de fericită şi sunt atât de pregătită. Şi ştiu doar în momentul de faţă în inima mea, pentru mine ca persoană, asta este corect. Știu că e momentul potrivit să mă retrag și să-mi urmăresc alte visuri. Mă gândesc la asta de foarte mult timp.

Reclamă 4 / 0/3

Barty: „Am multe visuri care nu implică să stau departe de familie!”

Victoria de la Wimbledon, de anul trecut, a schimbat multe pentru mine ca sportiv și ca persoană. Să câștig Wimbledon era visul meu. Iar victoria mi-a schimbat perspectiva. O parte din mine nu era satisfăcută.

După aceea a urmat Australian Open, iar victoria a fost modul perfect de a celebra cariera mea. Acum vreau să-mi îndeplinesc alte visuri.

Mi-am dat seama că fericirea mea nu depinde victorii. Contează doar să dau totul. Acum sunt fericită și împlinită. Am dat tot ce am acestui sport. Sunt foarte fericită. Pentru mine, asta înseamnă succesul.

Știu că oamenii nu vor înțelege, dar nu am o problemă cu asta. Am multe visuri, care nu implică să călătoresc prin întreaga lume și să stau departe de familie.

Voi oferi mai multe detalii la conferința de presă mâine.”, a fost anunțul făcut de Ashleigh Barty.

Recomandări
  • Ashleigh Barty s-a retras din tenis, la 25 de ani
  • WTA, plecăciune în fața liderului mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și