Închide meniul

Alexander Zverev şi-a aflat pedeapsa după ieşirea golănească de la Acapulco. Oficialii ATP nu i-au dat amenda maximă jucătorului care şi-a rupt racheta de scaunul arbitrului

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2022, 9:45

Alexander Zverev şi-a aflat pedeapsa după ieşirea golănească de la Acapulco. Oficialii ATP nu i-au dat amenda maximă jucătorului care şi-a rupt racheta de scaunul arbitrului

Alexander Zverev, amendat după ieşirea golănească de la Acapulco

Profimediaimages

  • Alexander Zverev, ieşire golănească la Acapulco
  • Amenda pe care a primit-o al treilea jucător din lume

Oficialii ATP au surprins în momentul în care au anunţat pedeapsa. Zverev se poate declara mulţumit după ce a fost amendat cu 40.000 de dolari şi a pierdut premiul de peste 30.000 de dolari, a anunţat ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexander Zverev, amendat de ATP după ce şi-a ieşit din minţi la Acapulco

Ca urmare a retragerii lui Alexander Zverev de la turneul de la Acapulco din cauza comportamentului nesportiv, jucătorul a primit următoarele sancţiuni: abuz verbal – 20.000 de dolari, comportament nesportiv – 20.000 de dolari. Aceasta reprezintă sancţiunea maximă pentru fiecare încălcare. În plus, Zverev cedează premiul de 31.570 de dolari (simplu şi dublu), precum şi punctele de la eveniment”, a precizat ATP, potrivit news.ro.

Alexander Zverev a fost exclus de la turneul de la Acapulco, după o ieşire nervoasă, în care a lovit cu racheta scaunul arbitrului, nimerindu-l şi pe oficial în picior, la meciul de dublu pe care l-a disputat, marţi, alături de brazilianul Marcelo Melo. Alexander Zverev şi Marcelo Melo au fost învinşi, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-6, de echipa Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara (Marea Britanie/Finlanda), în primul tur al probei de dublu.

Reclamă

Nemulţumit de o decizie a arbitrului, tenismenul german l-a înjurat şi l-a făcut „idiot” pe arbitru. Apoi, nervos că a pierdut meciul, Zverev a lovit cu racheta scaunul arbitrului de trei ori, o dată nimerind şi piciorul oficialului.

La simplu, adversarul lui Zverev, al doilea favorit al turneului, din optimile de finală ale competiţiei de categorie ATP 500, germanul Peter Gojowczyk, locul 95 ATP, prezent pe tabloul principal ca lucky loser, a obţinut calificarea în sferturi fără să joace.

Reclamă
Citește și:

Alexander Zverev, prima reacție după incidentul grav de la Acapulco

Alexander Zverev a oferit prima reacție după ieșirea golănească de la Acapulco. Superstarul german a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care și-a cerut scuze pentru comportamentul său.

Este dificil să exprim în cuvinte cât de mult regret comportamentul meu din timpul şi de după meciul de dublu de ieri. I-am cerut iertare în privat arbitrului de scaun pentru că ieşirea mea nervoasă către el a fost ceva greşit şi inacceptabil şi sunt dezamăgit de mine. Nu ar fi trebuit să se întâmple şi nu există scuze.

Le prezint scuze şi fanilor mei, organizatorilor turneului şi sportului pe care îl iubesc. După cum ştiţi, eu las totul pe teren. Ieri am lăsat prea mult. Zilele care vin voi reflecta la comportamentul meu şi la cum mă pot asigura că nu se va mai întâmpla. Îmi pare rău că v-am dezamăgit”, a transmis Zverev pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Alcaraz a fost atacat de albine la meciul cu Zverev de la Indian Wells
Tenis • 15 mart., 8:39
Carlos Alcaraz, atacat de albine la meciul cu Zverev de la Indian Wells: „Îmi e frică!”. Imagini uluitoare cu momentul invaziei
Alex De Minaur a câştigat turneul de la Acapulco. Victorie fantastică în finala contra norvegianului Casper Ruud
Tenis • 3 mart., 12:50
Alex De Minaur a câştigat turneul de la Acapulco. Victorie fantastică în finala contra norvegianului Casper Ruud
Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil
Diverse • 24 feb., 17:16
FOTO
Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil! Ramona „radiază” de fericire alături de românul celebru
Novak Djokovic a rămas pe primul loc ATP
Australian Open • 29 ian., 13:39
Novak Djokovic a rămas pe primul loc ATP după Australian Open! Ce poziţie ocupă Jannik Sinner, noul campion de la Melbourne
Daniil Medvedev s-a calificat în finala de la Australian Open 2024
Australian Open • 26 ian., 15:46
Daniil Medvedev s-a calificat în finala de la Australian Open 2024! L-a învins dramatic pe Alexander Zverev