Închide meniul

Carlos Alcaraz a câştigat titlul la Queen’s şi a revine pe primul loc în clasamentul ATP

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 iunie 2023, 17:43

Carlos Alcaraz a câştigat titlul la Queens şi a revine pe primul loc în clasamentul ATP

Carlos Alcaraz a câştigat titlul la Queen's

Carlos Alcaraz, campion la Queen's / ProfiMedia

Carlos Alcaraz a câştigat titlul la Queen’s şi a revine pe primul loc în clasamentul ATP. Spaniolul l-a învins în ultimul act de pe iarba londoneză pe Alex De Minaur, scor 6-4, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria de la Queen’s, Carlos Alcaraz va reveni pe prima poziţie a clasamentului ATP începând de luni.

Carlos Alcaraz a câştigat titlul la Queen’s şi a revine pe primul loc în clasamentul ATP

Carlos Alcaraz a avut nevoie de o oră şi 36 de minute pentru a îl învinge pe Alex De Minaur, australianul de pe locul 18 ATP. Spaniolul s-a impus cu un dublu 6-4 şi a cucerit primul său titlu pe iarbă.

De asemenea, Queen’s 2023 a fost doar al treilea turneu pe iarbă din cariera lui Alcaraz. Spaniolul a mai participat până acum doar la două ediţii de la Wimbledon, în 2021 şi 2022.

Favorit principal la Queen’s, Carlos Alcaraz îl va depăşi în clasamentul ATP pe Novak Djokovic şi va reveni de luni pe primul loc mondial. De asemenea, Alcaraz va fi cap de serie numărul 1 la Wimbledon, turneu care va începe pe 3 iulie.

Reclamă

Ion Ţiriac pune România pe primul loc cu o investiţie uriaşă

Capitala nu mai are un turneu ATP din 2016, atunci când avea loc ultima ediţie a competiţiei de 250 de puncte de la Arenele BNR. Situaţia se poate schimba din 2024, cel puţin aşa doreşte miiardarul român.

Totuşi, Ţiriac susţine că întâmpină probleme în aducerea turneului de la Belgrad, din 2024. Asta chiar dacă oferă României până la 40 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă ocup acum de treburile pe care trebuie să le montez pentru România. Îmi trebuie turneul de tenis ATP 500, e foarte greu, aproape imposibil ca să îl am.

Chiar dacă pun 30-40 de milioane de euro de pomană. Trebuie să fac lucrurile de la Otopeni, academia de tenis, centralul de tenis, sala Nadiei, că i-am promis, piscina lui Potec. De astea mă ocup”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și