Închide meniul

Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa”

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 14:25

Reclamă
Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa

Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: "Vreau să profit la maximum de Rafa"

Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz / Profimedia

Carlos Alcaraz a ţinut un discurs superb despre Rafael Nadal, la Madrid. Înaintea turneului, deţinătorul a 22 de titluri de Grand Slam a susţinut o conferinţă de presă care a ridicat mari semne de întrebare legate de viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Nadal a făcut o partidă superbă în primul tur de la Madrid şi acum se pregăteşte de duelul cu Alex De Minaur. Carlos Alcaraz a vorbit despre finalul carierei lui Nadal.

Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa”

„Nimeni nu vrea să-şi imagineze circuitul fără Rafa” Nadal, a afirmat, vineri la Madrid, noul star al tenisului spaniol Carlos Alcaraz, referindu-se la finalul iminent al carierei deţinătorului a 22 de titluri de Mare Şlem, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

„Nu vreau să-mi imaginez încă. Ca fan al lui Rafa, ca orice fan al tenisului, nimeni nu vrea să-şi imagineze circuitul fără Rafa. Personal, eu vreau să profit la maximum de Rafa, de fiecare dată când intră pe teren, de fiecare dată când joacă”, a declarat tânărul jucător spaniol, dublu laureat de Mare Şlem, în vârstă de 20 de ani.

„Eu ştiu ce vrea, ştiu ce îşi doreşte, iar pentru acest lucru el munceşte zi de zi pentru a se simţi competitiv, pentru a putea intra pe teren şi a încerca să câştige, iar de câte ori voi putea, eu voi fi acolo pentru a profita de tenisul său cât de mult posibil”, a adăugat el.

Reclamă
Reclamă 4

Nadal, care încearcă să revină la forma sa la aproape 38 de ani, va juca cu nr.11 mondial Alex de Minaur în turneul de la Madrid, sâmbătă după-amiază.

La rândul său, Carlos Alcaraz (3 ATP, favorit nr. 2) s-a calificat vineri în runda a treia a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, după ce l-a învins în două seturi, 6-2, 6-1, pe kazahul Alexander Şevcenko (59 ATP).

Alcaraz îl va avea ca adversar în runda următoare pe brazilianul Thiago Wild (63 ATP).

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și