Închide meniul

„Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren”. Mats Wilander a analizat ultimele luni ale spaniolului. Concluzia suedezului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 octombrie 2023, 11:19

„Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren. Mats Wilander a analizat ultimele luni ale spaniolului. Concluzia suedezului

Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren

Carlos Alcaraz, în timpul unui meci de la Shanghai / Profimedia

„Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren”, a declarat fostul mare jucător suedez, Mats Wilander. Carlos Alcaraz a avut un an foarte bun, cu titluri la Buenos Aires, Indian Wells, Barcelona, Madrid, Queen’s şi Wimbledon, dar a arătat o scădere de formă în ultimele luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz nu a mai câştigat un titlu de la succesul de la Wimbledon, acolo unde l-a învins în finală pe Novak Djokovic, la capătul unui ultim act de excepţie.

„Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren”. Mats Wilander a analizat ultimele luni ale spaniolului

Mats Wilander, fostul mare jucător suedez, a analizat ultimele luni ale spaniolului. Wilander este de părere că Alcaraz nu se mai distrează şi nu mai arată aceeaşi dezinvoltură pe teren, după titlul cucerit la All England Club, fiind de părere că acesta este mult mai tensionat.

„Una dintre calităţile lui Alcaraz este că se distrează pe teren îşi arată zâmbetul chiar şi în cele mai dificile momente. Cu toate acestea, a pierdut acest lucru după ce a câştigat titlul de la Wimbledon. Pare că este mult mai tensionat”, a declarat Mats Wilander, citat de mundodeportivo.com.

După titlul cucerit la Wimbledon, Alcaraz l-a mai întâlnit pe Djokovic în finala de la Cincinnati, o altă partidă excepţională, câştigată de data aceasta de sârb.

Reclamă

La ultimele trei turnee, Carlos Alcaraz a ajuns în semifinale la US Open şi Beijing, în timp ce la turneul ATP Masters 1000 de la Shanghai a fost eliminat în sferturile de finală de bulgarul Grigor Dimitrov. Pentru Carlos Alcaraz urmează turneul ATP 500 de la Basel (23-29 octombrie), turneul ATP Masters 1000 de la Paris (30 octombrie – 5 noiembrie) şi Turneul Campionilor de la Torino sunt turneele la care spaniolul va mai participa în acest an.

Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov în optimile de la Shanghai!

Carlos Alcaraz a încheiat în mod dezamăgitor parcursul din Asia. După ce a fost eliminat în semifinalele de la Beijing de Jannik Sinner, dublul câştigător de Grand Slam s-a oprit în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Shanghai.

Grigor Dimitrov, numărul 19 ATP, a revenit de la 0-1 la seturi şi s-a impus cu 5-7, 6-2, 6-4, după 2 ore şi 11 minute de joc. De asemenea, aceasta a fost prima victorie pentru bulgar în faţa lui Alcaraz, după ce precedentele trei întâlniri au fost câştigate de spaniol.

Reclamă 4 / 0/3

Dimitrov, care nu a mai câştigat un titlu ATP de şase ani, îl va întâlni în sferturile de finală pe Nicolas Jarry din Chile, cap de serie numărul 22 al turneului din China.

„A avea încredere în abilitățile mele a fost cheia, știam ce trebuie să fac pentru a-l învinge. Era evident că trebuia să pun presiune constantă asupra lui, nu-i place să joace în defensivă, așa că a trebuit să-l pun în situații incomode. Am profitat de fiecare oportunitate pe care am avut-o și asta a fost cheia”, a declarat Grigor Dimitrov, la finalul meciului cu Carlos Alcaraz, potrivit eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și