Închide meniul

Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov în optimile de la Shanghai! Bulgarul s-a impus în trei seturi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2023, 17:35

Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov în optimile de la Shanghai! Bulgarul s-a impus în trei seturi

Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov în optimile de la Shanghai

Carlos Alcaraz, în meciul cu Grigor Dimitrov de la Shanghai / Profimedia

Carlos Alcaraz a fost eliminat de Grigor Dimitrov în optimile de la Shanghai. Bulgarul, cap de serie numărul 18 al turneului Masters 1000 din China, a revenit de la 0-1 la seturi şi s-a impus cu 5-7, 6-2, 6-4, după 2 ore şi 11 minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Grigor Dimitrov, locul 19 în clasamentul ATP, acesta este primul sfert de finală în turneele ATP Masters 1000 în 2023.

Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov în optimile de la Shanghai!

Carlos Alcaraz a încheiat în mod dezamăgitor parcursul din Asia. După ce a fost eliminat în semifinalele de la Beijing de Jannik Sinner, dublul câştigător de Grand Slam s-a oprit în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Shanghai.

Grigor Dimitrov, numărul 19 ATP, a revenit de la 0-1 la seturi şi s-a impus cu 5-7, 6-2, 6-4, după 2 ore şi 11 minute de joc. De asemenea, aceasta a fost prima victorie pentru bulgar în faţa lui Alcaraz, după ce precedentele trei întâlniri au fost câştigate de spaniol.

Dimitrov, care nu a mai câştigat un titlu ATP de şase ani, îl va întâlni în sferturile de finală pe Nicolas Jarry din Chile, cap de serie numărul 22 al turneului din China.

Reclamă

„A avea încredere în abilitățile mele a fost cheia, știam ce trebuie să fac pentru a-l învinge. Era evident că trebuia să pun presiune constantă asupra lui, nu-i place să joace în defensivă, așa că a trebuit să-l pun în situații incomode. Am profitat de fiecare oportunitate pe care am avut-o și asta a fost cheia”, a declarat Grigor Dimitrov, la finalul meciului cu Carlos Alcaraz, potrivit eurosport.ro.

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în circuit

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în circuit! Campionul iberic va participa la Australian Open 2024, la fix un an de la accidentarea suferită.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael Nadal s-a accidentat în turul secund de la Australian Open 2023, în partida cu McDonald. La momentul respectiv, ibericul a pierdut partida clar, cu scorul de 0-3, şi nu a mai bifat niciun meci oficial de atunci.

Directorul turneului de Grand Slam de la Antipozi a confirmat faptul că Rafael Nadal va participa la competiţia de la Melbourne, de la începutul anului viitor. Craig Tiley s-a declarat entuziasmat de faptul că ibericul va fi prezent la Australian Open.

„Putem să anunțăm în exclusivitate că Rafa se va întoarce la Melbourne! A lipsit din circuit anul trecut și am vorbit cu el în ultimele zile. Pot să confirm că revine în sezonul care urmează, ceea ce ne emoționează pe toți. Este incredibil, o știre magnifică!”, a declarat Craig Tiley.

Rafael Nadal a suferit o leziune musculară la gamba stângă, la ediţia de anul trecut. Accidentarea s-a dovedit a fi una mai gravă decât s-a crezut iniţial, şi campionul iberic nu a mai putut evolua în niciun meci oficial de atunci.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și