Închide meniul

Carlos Alcaraz, prima victorie la Turneul Campionilor! Succes în două seturi cu Andrey Rublev

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 noiembrie 2023, 17:31

Carlos Alcaraz, prima victorie la Turneul Campionilor! Succes în două seturi cu Andrey Rublev

Carlos Alcaraz, prima victorie la Turneul Campionilor!

Carlos Alcaraz, după succesul cu Andrey Rublev la Turneul Campionilor 2023 / Profimedia

Carlos Alcaraz a obţinut prima victorie la Turneul Campionilor! Spaniolul s-a impus în două seturi în faţa rusului Andrey Rublev, după doar o oră şi 15 minute de joc şi păstrează şanse pentru calificarea în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz a obţinut prima victorie a carierei la Turneul Campionilor cu 7-5, 6-2. În ultmul meci, el îl va întâlni pe celălalt rus al grupei, Daniil Medvedev, într-un meci în care va lupta pentru calificarea în semifinalele turneului.

Carlos Alcaraz, prima victorie la Turneul Campionilor!

Carlos Alcaraz a obţinut prima victorie a carierei la Turneul Campionilor. Câştigătorul din acest an de la Wimbledon s-a impus în al doilea meci al grupei în faţa lui Andrey Rublev, scor 7-5, 6-2, după o oră şi 15 minute de joc. În primul meci, el pierduse în trei seturi în faţa lui Alexander Zverev.

Începutul partidei a fost echilibrat, ambii jucători servind bine şi câştigând fără prea multe emoţii pe primul serviciu. Alcaraz a dat primul semn că vrea să rupă echilibrul la 4-4, atunci când a avut o minge de break nefructificată, dar şi-a luat revanţa la 5-5. Apoi, spaniolul nu a avut mari emoţii pentru a închide setul pe propriul serviciu la 7-5.

Setul al doilea a început cu un nou break al spaniolului. Alcaraz a reuşit să câştige pe serviciul lui Rublev, după ce la ultima minge din game, rusul a trimis un forehand în afara terenului. Acest lucru l-a scos din sărite pe Rublev, care şi-a lovit piciorul în mai multe rânduri cu racheta.

Reclamă

Jocul a curs în favoarea lui Alcaraz, care a reuşi la 4-2 să facă un nou break. În ultimul game al partidei, Alcaraz a servit perfect şi a închis meciul cu un game alb.

Carlos Alcaraz, despre ultimul meci al grupei, cu Daniil Medvedev: „Nu pot să las garda jos”

Alcaraz a obţinut astfel prima victorie la Turneul Campionilor a carierei şi şi-a luat revanşa pentru înfrângerea cu Zverev din primul meci. În ceea ce îl priveşte pe Rublev, rusul este fără victorie în primele două meciuri de la Torino şi fără set câştigat, fiind fără şanse de a mai obţine calificarea în careul de aşi.

Reclamă 4 / 0/3

Al doilea meci al Grupei Roşii va avea loc în această seară între Daniil Medvedev şi Alexander Zverev, cei doi jucători care au triumfat în primul meci de la Torino. Vineri, Carlos Alcaraz va juca cu Daniil Medvedev pentru a obţine calificarea în semifinalele Turneului Campionilor.

Carlos Alcaraz a vorbit la finalul meciului cu Rublev despre prestaţia sa de astăzi, dar şi despre ultimul meci al grupei, cu Daniil Medvedev, crucial în ceea ce priveşte calificarea în semifinale:

„Sunt foarte fericit pentru această victorie. Am fost capabil să îmi ridic nivelul şi asta îmi dă încredere.

Nu pot să îmi las garda jos, voi avea nevoie să joc la cel mai bun nivel al meu pentru a învinge un jucător cu care trebuie să combini agresivitatea cu răbdarea (n.r. Medvedev). Mă aştept să scot ce e mai bun din minte”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și