Închide meniul

Ce a declarat Novak Djokovic după victoria obținută la Dubai: „Nu puteam să găsesc un loc mai bun pentru a reveni”. Primul meci jucat de liderul ATP după aproape trei luni

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2022, 22:59

Ce a declarat Novak Djokovic după victoria obținută la Dubai: „Nu puteam să găsesc un loc mai bun pentru a reveni. Primul meci jucat de liderul ATP după aproape trei luni

Novak Djokovic s-a bucurat la maximum după prima victorie din 2022

Profimediaimages

Sârbul l-a învins cu 6-3, 6-3 pe Musetti. A fost încurajat frenetic de fani și la final a ținut să le mulțumească. A ținut să asigure că se simte excelent, chiar dacă a avut mici probleme în joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic, după prima victorie din 2022: „A fost o experiență fantastică”

A trecut ceva timp de când n-am jucat și nu puteam să găsesc un loc mai bun pentru a reveni. A fost o experiență fantastică, m-ați primit cu căldură și vă mulțumesc din tot sufletul.

Am avut un moment cu câteva erori neforțate, ceva necaracteristic pentru mine, dar am reușit să trec peste și să câștig în minim de seturi contra unui jucător foarte talentat. A bătut puțin și vântul dar, una peste alta, a fost o experiență plăcută„, a declarat Novak Djokovic la finalul meciului, potrivit eurosport.ro.

Djokovic, în vârstă de 34 ani, a câştigat de cinci ori trofeul la Dubai, dar nu a mai participat la nicio competiţie oficială din luna decembrie.

Reclamă

Sportivul sârb a dorit să-şi apere titlul la Australian Open, desfăşurat în luna ianuarie, dar a fost expulzat din Australia deoarece nu este vaccinat împotriva Covid-19.

Novak Djokovic a spus cine sunt jucătorii care l-au susţinut în scandalul din Australia

Novak Djokovic a ţinut să le mulţumească celor care l-au susţinut în scandalul monstru din Australia. Printre sportivii nominalizaţi de sârb a fost şi Alize Cornet, cea care a învins-o pe Simona Halep la Australian Open.

Nick Kyrgios, Alexander Zverev şi Daniil Medvedev sunt jucătorii din circuitul ATP care l-au susţinut pe Novak Djokovic în scandalul monstru din Australia. Sârbul a nominalizat-o şi pe Alize Cornet, cea care a învins-o pe Simona Halep la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi respect colegii și înțeleg că unii dintre ei nu au vrut să vorbească, iar unii dintre ei m-au criticat sau nu le-a plăcut felul în care am intrat în Australia. Mi-aș dori doar ca ei să asculte și poziția mea în toată această poveste. Dar poziția lor nu a fost ușoară, a fost atât de multă atenție asupra evenimentului și e de înțeles atitudinea unora dintre ei.

Am primit și susținere puternică de la mulți jucători. Nick Kyrgios m-a surprins plăcut, pentru că noi am avut divergențe în trecut. I-am mulțumit lui și tuturor celorlalți care m-au susținut, de exemplu, Alexander Zverev, Daniil Medvedev sau Alize Cornet„, a spus Djokovic, conform celor de la tennishead.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și