Închide meniul

„El m-a surprins plăcut! Am avut divergenţe în trecut” Novak Djokovic a spus cine sunt jucătorii care l-au susţinut în scandalul din Australia. Mesaj pentru Alize Cornet, cea care a învins-o pe Simona Halep la Australian Open

Reclamă

Publicat: 19 februarie 2022, 10:45

„El m-a surprins plăcut! Am avut divergenţe în trecut Novak Djokovic a spus cine sunt jucătorii care l-au susţinut în scandalul din Australia. Mesaj pentru Alize Cornet, cea care a învins-o pe Simona Halep la Australian Open

Novak Djokovic a fost în mijlocul unui scandal monstru în Australia

Profimedia

Nick Kyrgios, Alexander Zverev şi Daniil Medvedev sunt jucătorii din circuitul ATP care l-au susţinut pe Novak Djokovic în scandalul monstru din Australia. Sârbul a nominalizat-o şi pe Alize Cornet, cea care a învins-o pe Simona Halep la Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic: „Îmi respect colegii și înțeleg că unii dintre ei nu au vrut să vorbească

„Îmi respect colegii și înțeleg că unii dintre ei nu au vrut să vorbească, iar unii dintre ei m-au criticat sau nu le-a plăcut felul în care am intrat în Australia. Mi-aș dori doar ca ei să asculte și poziția mea în toată această poveste. Dar poziția lor nu a fost ușoară, a fost atât de multă atenție asupra evenimentului și e de înțeles atitudinea unora dintre ei.

Am primit și susținere puternică de la mulți jucători. Nick Kyrgios m-a surprins plăcut, pentru că noi am avut divergențe în trecut. I-am mulțumit lui și tuturor celorlalți care m-au susținut, de exemplu, Alexander Zverev, Daniil Medvedev sau Alize Cornet„, a spus Djokovic, conform celor de la tennishead.com.

Citește și:

Novak Djokovic, scandal monstru la Australian Open 2022

Novak Djokovic a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, în această lună. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, la 16 ianuarie, cu o zi înaintea începrii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Cât timp s-a aflat în Australia, liderul ATP a stat în carantină într-un hotel, unde ar fi primit ”rele tratamente”. Djokovic cere daune de nu mai puțin de 3.8 milioane de euro, dublul premiului de la Australian Open.

Reclamă

Novak Djokovic și-a anunțat prezența la primul turneu după scandalul de la Australian Open 2022

Novak Djokovic este înscris la turneul de 500 de puncte de la Dubai, programat în perioada 14-26 februarie, informează mundodeportivo.es.

Djokovic va putea intra normal în Emiratele Arabe Unite. În regulile de călătorie se solicită mai multe teste PCR, dar nu există alte prevederi care să împiedice accesul. Cu 72 de ore înainte de zbor, trebuie efectuat un test PCR cu rezultat negativ, cu şase ore înainte, altul, iar la Dubai, ultimul. Nu există o reglementare despre vaccinaţi sau nevaccinaţi. În Emirate, o proporţie foarte mare a cetăţenilor este vaccinată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și