Închide meniul
VIDEO

Daniil Medvedev, reacţie incredibilă în timpul partidei cu Stan Wawrinka. Ce a putut să facă rusul, în faţa fanilor turneului de la Metz

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2022, 10:09

Daniil Medvedev, reacţie incredibilă în timpul partidei cu Stan Wawrinka. Ce a putut să facă rusul, în faţa fanilor turneului de la Metz

Daniil Medvedev, gesturi incredibile în timpul meciului cu Stan Wawrinka de la Metz

Daniil Medvedev / Profimedia

Daniil Medvedev a avut o reacţie incredibilă, în timpul partidei cu Stan Wawrinka, de la turneul de la Metz. Rusul a fost taxat imediat de fanii prezenţi în tribunele arenei, după ce a imitat gesturile unei maimuţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniil Medvedev, locul 4 ATP, a fost eliminat de către Stan Wawrinka, încă din optimile turneului de la Metz. Elveţianul s-a impus în trei seturi, sor 6-4, 6-7, 6-3, la capătul unui meci ce a durat peste două ore de joc.

Daniil Medvedev, reacţie incredibilă în timpul partidei cu Stan Wawrinka, de la Metz

Daniil Medvededv a avut o ieşire nervoasă pe parcursul partidei din optimile turneului francez. În setul decisiv, la scorul de 2-0 pentru Stan Wawrinka, rusul a pierdut un punct şi a lovit cu racheta de suprafaţa de joc.

În urma acestui gest, fanii prezenţi în tribune au început să-l huiduie, iar reacţia lui Medvededv a fost lamentabilă. Fostul lider mondial a imitat grosolan gesturile unei maimuţe, iar spectatorii l-au taxat şi mai tare.

Reclamă

Nu este prima dată când Daniil Medvededv intră în conflict cu fanii, în timpul unui turneu. Rusul a avut un public ostil pe tot parcursul Grand Slam-ului din Australia, din acest an. Ulterior, fostul lider mondial a intrat în dispută cu fanii şi după ce a fost învins de Nick Kyrgios, la Montreal, tot în acest an.

Roger Federer face echipă cu Rafael Nadal la dublu

Roger Federer va face echipă de dublu cu Rafael Nadal la Laver Cup, în ultimul meci al carierei. Elevţianul se va retrage din tenis, într-un meci de gală, alături de marele său rival.

Înaintea partidei de dublu, Roger Federer a avut un mesaj pentru colegii săi. Acesta le-a transmis faptul că nu vrea ca retragerea sa din tenis să fie privită precum o „înmormântare”, ci mai degrabă ca o „petrecere frumoasă”.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am aflat într-un loc de teamă și îngrijorare în legătură cu confruntarea cu realitatea, cu fanii, cu vorbitul despre asta fără să mă emoționez, cu totul. Am vorbit cu colegii mei. Nu vreau să fie o înmormântare a carierei mele. Vreau să fie o petrecere frumoasă, să fie vorba despre un moment puternic și fericit, în loc să fie cealaltă extremă”, a declarat Roger Federer, citat de Eurosport.

În ciuda rugăminţii elveţianului, Rafael Nadal a avut un discurs emoţionant, şi afirmă faptul că retragerea lui Roger Federer este un moment istoric în tenis. „Matadorul” a declarat că are o relaţie specială cu elveţianul, în ciuda rivalităţii consacrate din circuitul ATP.

„Va fi un moment istoric pentru mine, ceva de neuitat, sunt super încântat să fac această pereche cu Roger. Am avut întotdeauna o relație foarte frumoasă încă de la început. Nu știu, dar de la început, cred că sentimentele au fost pozitive. Ele chiar au crescut într-un mod mai bun de-a lungul anilor. Într-un fel, când ai o rivalitate așa cum am avut noi, am jucat demonstrative pentru fundațiile noastre, am împărtășit momente importante din istoria acestui sport. Pe teren și în afara terenului am fost împreună, în consiliu, pentru mult timp.

Așa că am reușit să construim această relație într-un mod foarte pozitiv. A fost un exemplu foarte bun pentru toată lumea, și pentru mine personal, fără îndoială. Este un moment foarte trist, dar așa stau lucrurile. Așa este viața, iar singurul lucru pe care i-l doresc este tot ce este mai bun. Tot ce e mai bun din ce e mai bun în fiecare lucru pe care îl va face. Merită totul: sănătate, familie, succes. Totul”, a declarat Rafael Nadal, citat de aceeaşi sursă menţionată mai sus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și