Închide meniul
VIDEO

Felix Auger-Aliassime – Nick Kyrgios 7-5, 6-3. Australianul, lovituri spectaculoase şi ceartă cu arbitrul. Meciul a fost pe AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 decembrie 2022, 21:27

Felix Auger-Aliassime – Nick Kyrgios 7-5, 6-3. Australianul, lovituri spectaculoase şi ceartă cu arbitrul. Meciul a fost pe AntenaPLAY

Felix Auger-Aliassime - Nick Kyrgios 7-5, 6-3

Nick Kyrgios, învins de Felix Auger-Aliassime / Profimediaimages

Felix Auger-Aliassime – Nick Kyrgios 7-5, 6-3. A fost un duel de senzaţie la World Tennis League, în direct şi în exclusivitate pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi, campionul probei de dublu e la Australian Open 2022 a luat la ţintă un fotograf. A servit de două ori la rând în capul lui. Acesta a găsit putere să zâmbească şi i-a transmis starului de 27 de ani că nu a păţit nimic.

Felix Auger-Aliassime – Nick Kyrgios 7-5, 6-3

Kyrgios l-a luat prin surprindere şi pe adversarul său, cu un serviciu rapid. Nu a câştigat însă punctul care îl putea ajuta să conducă pe tabelă cu 4-3.

Kyrgios nu s-a putut abţine şi s-a certat şi cu arbitrul din scaun. L-a certat pe toată durata unui game, iar la final a avut o reacţie savuroasă.

De ce eşti aşa emoţionat?„, l-a întrebat jucătorul australian pe arbitru. Acesta i-a răspuns imediat: „Nu sunt emoţionat deloc!„.

Reclamă

Kyrgios nu s-a putut bucura de o victorie. A fost învins în două seturi de cel de-al şaselea jucător al lumii. Canadianul Auger-Aliassime a obţinut victoria cu scorul de 7-5, 6-3.

Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios, victorie în meciul de dublu de la World Tennis League

Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios au făcut show în primul meci de la turneul World Tennis League, care poate fi urmărit între 19 şi 24 decembrie pe AntenaPLAY. Au câştigat meciul de dublu disputat în faţa perechii formate din Eugenie Bouchard şi Holger Rune.

Sportiva cu origini româneşti a încântat publicul alături de australianul de pe locul 22 ATP. Cei doi au avut nevoie de numai 55 de minute pentru a obţine victoria.

Reclamă 4 / 0/3

Andreescu şi Kyrgios şi-au trecut în cont primul set cu 6-2. În actul secund, Kyrgios a reuşit o lovitură de senzaţie, cu care a ridicat publicul în picioare.

În cele din urmă, Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios au obţinut o victorie categorică, cu 6-2, 6-3. A fost primul meci în care au jucat împreună.

Mulţumim. Cred că am avut o energie uimitoare, publicul a fost incredibil, terenul a fost foarte bun, iar partenerul meu a fost cel mai bun„, a declarat Bianca la finalul meciului.

Bineînţeles că eram emoţionat, e un turneu nou. Am vrut să vin aici şi să încep cu o victorie. M-am înţeles perfect cu Bianca. A fost perfect„, a completat-o Nick Kyrgios.

Bianca Andreescu, Novak Djokovic și cei mai tari jucători ai lumii fac show pe AntenaPLAY

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Meciuri precum Novak Djokovic – Nick Kyrgios, Novak Djokovic – Alexander Zverev, Aryna Sabalenka – Iga Świątek sau Paula Badosa – Caroline Garcia vor fi văzute în timp real doar pe AntenaPLAY.

Reclamă
Recomandări
  • Felix Auger-Aliassime – Nick Kyrgios 7-5, 6-3
  • World Tennis League este pe AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și