Închide meniul
Video

Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios au început perfect la World Tennis League. Australianul a reuşit o lovitură senzaţională, în direct la AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 decembrie 2022, 20:43

Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios au început perfect la World Tennis League

Bianca Andreescu, start perfect la World Tennis League / Profimediaimages

  • Holger Rune / Eugenie Bouchard – Bianca Andreescu / Nick Kyrgios 2-6, 3-6
  • Start spectaculos la World Tennis League 2022

Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios au făcut show în primul meci de la turneul World Tennis League, care poate fi urmărit între 19 şi 24 decembrie pe AntenaPLAY. Au câştigat meciul de dublu disputat în faţa perechii formate din Eugenie Bouchard şi Holger Rune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva cu origini româneşti a încântat publicul alături de australianul de pe locul 22 ATP. Cei doi au avut nevoie de numai 55 de minute pentru a obţine victoria.

Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios, victorie în debutul la World Tennis League

Andreescu şi Kyrgios şi-au trecut în cont primul set cu 6-2. În actul secund, Kyrgios a reuşit o lovitură de senzaţie, cu care a ridicat publicul în picioare.

Reclamă

În cele din urmă, Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios au obţinut o victorie categorică, cu 6-2, 6-3. A fost primul meci în care au jucat împreună.

Mulţumim. Cred că am avut o energie uimitoare, publicul a fost incredibil, terenul a fost foarte bun, iar partenerul meu a fost cel mai bun„, a declarat Bianca la finalul meciului.

Reclamă

Bineînţeles că eram emoţionat, e un turneu nou. Am vrut să vin aici şi să încep cu o victorie. M-am înţeles perfect cu Bianca. A fost perfect„, a completat-o Nick Kyrgios.

Bianca Andreescu, Novak Djokovic și cei mai tari jucători ai lumii fac show la World Tennis League

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Reclamă 4 / 0/3

Meciuri precum Novak Djokovic – Nick Kyrgios, Novak Djokovic – Alexander Zverev, Aryna Sabalenka – Iga Świątek sau Paula Badosa – Caroline Garcia vor fi văzute în timp real doar pe AntenaPLAY.

World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Altfel, pe siteurile observatornews.ro, a1.ro și as.ro, puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai. ”Acest turneu este unul extraordinar, nu am dubii. Iubesc să joc în Dubai, am avut multe performanțe aici și îmi plac fanii. E ceva diferit și mă bucur că voi face parte din această competiție”, a spus Novak Djokovic.

Sârbul se pregătește în exclusivitate la AntenaPLAY pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Îl vom vedea la lucru și pe Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului. Australianul e garantul show-ului, fiind pregătit oricând să ridice fanii în picioare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia
Tenis • 3 ian., 14:31
Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia: „Le transmit că sunt pur și simplu proști”
Nick Kyrgios, în timpul unei conferinţe de presă
Tenis • 14 dec., 21:09
Nick Kyrgios iese din nou la „atac”: „Eu am jucat 4 ore, Svitolina 40 de minute, dar am fost plătiţi la fel”
Nick Kyrgios şi Boris Becker, în "război" deschis
ATP • 14 dec., 12:58
Nick Kyrgios şi Boris Becker, în „război” deschis! Schimb incredibil de replici: „Du-te să vorbeşti despre tenis pe OnlyFans!”
Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!
Tenis • 13 dec., 12:24
„Nu am chef să mai joc tenis”! Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!