Închide meniul

Hubert Hurkacz, campion la Shanghai! Polonezul s-a impus în finala cu Andrey Rublev

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 octombrie 2023, 15:58

Hubert Hurkacz, campion la Shanghai! Polonezul s-a impus în finala cu Andrey Rublev

Hubert Hurkacz, campion la Shanghai

Hubert Hurkacz, cu trofeul cucerit la Shanghai / Profimedia

Hubert Hurkacz este campion la Shanghai! Jucătorul polonez l-a învins în ultimul act al turneului ATP Masters 1000 pe Andrey Rublev, la capătul unui meci de 2 ore şi 9 minute. Acesta este al doilea turneu ATP Masters 1000 pentru polonez, care s-a mai impus în 2021 la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tenismanul polonez Hubert Hurkacz, numărul 17 mondial, a câştigat turneul ATP Masters 1.000 de la Shanghai, dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, în finala căruia l-a învins duminică în trei seturi, 6-3, 3-6, 7-6 (10/8), pe rusul Andrei Rublev, potrivit agerpres.ro.

Hubert Hurkacz, campion la Shanghai!

Hurkacz (26 de ani) s-a impus la capătul unui meci care a durat două ore şi şapte minute, obţinând al şaptelea titlu din carieră şi al doilea de la debutul acestui an. El a fost recompensat cu un cec în valoare de 1,3 milioane de dolari pentru succesul din metropola chineză.

Polonezul cucerise anterior un singur trofeu Masters 1.000, în 2021 la Miami (SUA).

Reclamă

Turneul de la Shanghai nu s-a mai disputat din 2019, din cauza politicii „zero Covid” a guvernului chinez, iar ultimul său câştigător a fost rusul Daniil Medvedev, care anul acesta a fost eliminat în turul al treilea de americanul Sebastian Korda.

Aceasta a fost a cincea întâlnire directă dintre cei doi jucători, iar Hurkacz a revenit în avantaj, conducând în acest moment cu 3-2.

„Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren”. Mats Wilander a analizat ultimele luni ale spaniolului

Mats Wilander, fostul mare jucător suedez, a analizat ultimele luni ale spaniolului. Wilander este de părere că Alcaraz nu se mai distrează şi nu mai arată aceeaşi dezinvoltură pe teren, după titlul cucerit la All England Club, fiind de părere că acesta este mult mai tensionat.

Reclamă 4 / 0/3

„Una dintre calităţile lui Alcaraz este că se distrează pe teren îşi arată zâmbetul chiar şi în cele mai dificile momente. Cu toate acestea, a pierdut acest lucru după ce a câştigat titlul de la Wimbledon. Pare că este mult mai tensionat”, a declarat Mats Wilander, citat de mundodeportivo.com.

După titlul cucerit la Wimbledon, Alcaraz l-a mai întâlnit pe Djokovic în finala de la Cincinnati, o altă partidă excepţională, câştigată de data aceasta de sârb.

La ultimele trei turnee, Carlos Alcaraz a ajuns în semifinale la US Open şi Beijing, în timp ce la turneul ATP Masters 1000 de la Shanghai a fost eliminat în sferturile de finală de bulgarul Grigor Dimitrov. Pentru Carlos Alcaraz urmează turneul ATP 500 de la Basel (23-29 octombrie), turneul ATP Masters 1000 de la Paris (30 octombrie – 5 noiembrie) şi Turneul Campionilor de la Torino sunt turneele la care spaniolul va mai participa în acest an.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și