Închide meniul

Jannik Sinner a scris istorie după victoria cu Carlos Alcaraz de la Beijing. Performanţă incredibilă a italianului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 octombrie 2023, 23:04

Jannik Sinner a scris istorie după victoria cu Carlos Alcaraz de la Beijing. Performanţă incredibilă a italianului

Jannik Sinner a scris istorie după victoria cu Carlos Alcaraz de la Beijing

Carlos Alcaraz şi Jannick Sinner, la Beijing / Profimedia

Jannik Sinner a scris istorie după victoria cu Carlos Alcaraz de la Beijing. Italianul va urca pe locul 4 în clasamentul ATP după turneul de la Beijing.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinner egalează astfel performanţa lui Adriano Panatta, singurul jucător din istoria tenisului italian care a mai fost pe locul 4 în ierarhia ATP. Panatta a ocupat această poziţie în urmă cu 47 de ani.

Jannik Sinner a scris istorie după victoria cu Carlos Alcaraz de la Beijing

Jannik Sinner s-a calificat în finala turneului ATP 500 de la Beijing după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz în penultimul act, scor 7-6(4), 6-1, după o oră şi 57 de minute de joc.

După un prim set extrem de echilibrat, câştigat la tie-break de italian, Sinner s-a impus cu 6-1 în setul secund, set în care Alcaraz nu a mai reuşit să se ridice la nivelul jucătorului pregătit de Darren Cahill. Aceasta a fost a patra victorie pentru Sinner în faţa lui Alcaraz.

În urma acestui succes, Jannik Sinner şi-a asigurat locul 4 în clasamentul ATP, egalând cea mai bună performanţă din istoria tenisului italian. În urmă cu 47 de ani, pe 24 august 1976, Adriano Pannata ocupa a patra poziţie în ierarhia masculină.

Reclamă

Jannik Sinner îl va întâlni pe Daniil Medvedev în finala de la Beijing

În ultimul act al turneului din China, Jannik Sinner îl va întâlni pe Daniil Medvedev. În semifinalele de la Beijing, rusul a trecut de Alexander Zverev, scor 6-4, 6-3.

Jannik Sinner şi Daniil Medvedev se vor întâlni pentru a şaptea oară. Precedentele şase partide au fost câştigate de rus, toate disputate pe hard. Ultima oară, cei doi s-au întâlnit în finala de la Miami, câştigată de rus- În semifinalele turneului respectiv, Sinner a trecut tot de Carlos Alcaraz.

Reclamă 4 / 0/3

Jannik Sinner are în palmares 7 titluri, cel mai important fiind turneul ATP Masters 1000 de la Toronto din acest an, în timp ce Daniil Medvedev are 20 de titluri în palmares, cel mai important fiind titlul cucerit la US Open 2021.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și