Închide meniul
EXCLUSIV

Ion Ţiriac, încă o reacţie dură despre situaţia Simonei Halep: „Au fugit toţi ca şobolanii”. Care e singura vină a Simonei

Dan Roșu Publicat: 4 octombrie 2023, 13:06

Reclamă
Ion Ţiriac, încă o reacţie dură despre situaţia Simonei Halep: „Au fugit toţi ca şobolanii. Care e singura vină a Simonei

Ion Ţiriac, încă o reacţie dură despre situaţia Simonei Halep

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Antena Sport

Ion Ţiriac a avut încă o reacţie dură despre situaţia Simonei Halep, după suspendarea drastică de 4 ani primită. Miliardarul român susţine că singura vină a dublei câştigătoare de Grand Slam este că nu şi-a obligat echipa să scrie lista de medicamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu Simona Halep se complică treburile şi mai mult începe ea să aibă dreptate decât altcineva. De ce? Uite acum ce a făcut Gazeta Sporturilor cu doi jurnalişti, trimiţându-i acolo, ce au aflat şi pe lângă asta, dup-aia s-au închis toate acestei căi care puteau fi atacate, au fugit toţi ca şobolanii. De ce? Unde?

Ion Ţiriac, încă o reacţie dură despre situaţia Simonei Halep

Ea are o singură vină, părerea mea. Faptul că nu a verificat ca echipa ei să îi scrie lista aia de medicamente ce a luat acolo, cum a făcut Andreea Răducanu. Aici, echipa ei trebuia să justifice de ce i-a dat, cum i-a dat şi aşa mai departe.

Nu poţi să-mi spui că vineri e negativă şi luni e pozitivă, iar comisia asta care a judecat-o să spună `suntem de acord că a fost viciată`.”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Prima reacție din partea firmei pe care Simona Halep ar fi dat-o în judecată

Gazeta Sporturilor a purtat un dialog chiar la Ontario cu Koveos, care susține că firma sa nu a fost trimisă în judecată. ”E fals”, a fost răspunsul ferm al omul de afaceri cu origini grecești.

Reclamă

”Sigur. Nu putem să vorbim foarte multe despre caz, dar suntem în legătură cu avocații noștri. Inclusiv în dimineața asta am discutat. Nu înțeleg de unde vin lucrurile astea. Sunt destul de sigur că media adaugă informații de la ea.

E foarte interesant că oamenii au ajuns să știe cine suntem dacă identitatea noastră a fost scoasă din dosar… Iar informația a apărut în România, ceea ce înseamnă că sursa este din România. Avocații noștri ne-au spus că rolul nostru se oprește la procesul de la ITIA. Dacă ea (n.r. – Halep) dorește să facă apel, e treaba ei.

Suntem o familie de greci serioși, ortodocși, care fac business cu credință în Dumnezeu! Nu am înșelat niciodată pe nimeni. Cred în Dumnezeu, mi-e frică de El și de moarte și nu aș face niciodată nimic rău!”, a spus Kostas Koveos, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 2-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” Vezi toate știrile
Citește și