Închide meniul

Jannik Sinner s-a îmbogăţit după calificarea în finala Turneului Campionilor! Poate obţine cel mai mare premiu din istorie

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 noiembrie 2023, 20:16

Jannik Sinner s-a îmbogăţit după calificarea în finala Turneului Campionilor! Poate obţine cel mai mare premiu din istorie

Jannik Sinner s-a îmbogăţit după calificarea în finala Turneului Campionilor

Jannik Sinner, în timpul semifinalei cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor 2023 / Profimedia

Jannik Sinner s-a îmbogăţit după calificarea în finala Turneului Campionilor! Italianul s-a impus în penultimul act în faţa lui Daniil Medvedev şi a mai primit 1,1 milioane de dolari pentru victoria din semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinner, care este singurul jucător fără înfrângere la ediţia din acest an de la Torino, îşi aşteaptă adversarul din finală. Novak Djokovic – Carlos Alcaraz este a doua semifinală de la Turneul Campionilor. Dacă se va impune şi în ultimul act, italianul va pune mâna pe cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Jannik Sinner s-a îmbogăţit după calificarea în finala Turneului Campionilor!

Turneul Campionilor 2023 a pus la bătaie 15 milioane de dolari, iar Jannik Sinner, primul finalist din acest an, a încasat deja 2,6 milioane de dolari. Italianul l-a învins pe Daniil Medvedev în prima semifinală, scor 6-3, 6-7, 6-1 şi aşteaptă acum adversarul din ultimul act. Al doilea finalist se va decide după duelul dintre Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz.

Pentru că Sinner este singurul jucător fără înfrângere de la ediţia din acest an a Turneului Campionilor, italianul poate pune mâna pe cel mai mare premiu din istoria tenisului. Cu o victorie în finală, Sinner ar ajunge la 4,8 milioane de dolari. Recordul precedent era stabilit de Novak Djokovic, chiar la ediţia din 2022 a Turneului Campionilor. Atunci, sârbul a pus mâna pe 4,7 milioane de dolari, potrivit atptour.com.

Reclamă

Până la Turneul Campionilor, Jannik Sinner câştigase în acest an 5,7 milioane de dolari. În total, în cariera sa, italianul a câştigat 12,3 milioane de dolari.

Cum sunt repartizate premiile la Turneul Campionilor:

Novak Djokovic sau Carlos Alcaraz, următorul adversar al lui Jannik Sinner

Jannik Sinner se pregăteşte acum pentru ultimul act de la Turneul Campionilor. Duminică, el îl va înfrunta pentru trofeu pe câştigătorul semifinalei dintre Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz.

Reclamă 4 / 0/3

Primii doi jucători din clasamentul ATP sunt pregătiţi pentru un nou duel, după ce în 2023 au oferit meciuri fabuloase la Roland Garros, Wimbledon şi Cincinnati.

Novak Djokovic a pierdut în faţa lui Sinner în faza grupelor de la Torino şi s-a calificat în semifinale datorită italianului, care l-a învins pe Holger Rune în ultimul meci din faza grupelor.

La fel ca în cazul lui Djokovic, Alcaraz a pierdut ultima confruntare cu Jannik Sinnner. Italianul s-a impus cu 7-6(4), 6-1 în faţa lui Alcaraz, în semifinalele turneului de la Beijing, la începutul lunii octombrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și