Închide meniul

Novak Djokovic, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Dacă nu eram motivat, nu aş mai fi jucat”. Ce a spus despre revenirea în SUA

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 20:07

Reclamă
Novak Djokovic, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Dacă nu eram motivat, nu aş mai fi jucat. Ce a spus despre revenirea în SUA

Novak Djokovic, avertisment pentru Carlos Alcaraz

Novak Djokovic, la Cincinnati / Profimedia

Novak Djokovic, avertisment pentru Carlos Alcaraz. Sârbul se pregăteşte pentru turneul de la Cincinnati, ultimul turneu din categoria ATP Masters 1000 dinaintea turneului de la US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a revenit în Statele Unite ale Americii după o pauză de aproape doi ani. El a jucat aici ultima oară în septembrie 2021, în finala de la Flushing Meadows, pierdută în faţa lui Daniil Medvedev. De atunci, sârbul nu a mai putut intra în SUA din cauza faptului că nu era vaccinat împotriva Covid-19.

Novak Djokovic, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Dacă nu eram motivat, nu aş mai fi jucat”. Ce a spus despre revenirea în SUA

Novak Djokovic a vorbit la revenirea în Statele Unite ale Americii. Sârbul a ajuns la Cincinnati, acolo unde va juca primul turneu după înfrângerea suferită în finala de la Wimbledon cu Carlos Alcaraz.

Fostul număr 1 mondial a anunţat că este pregătit şi motivat în continuare, chiar şi după aproape 20 de ani petrecuţi în circuitul masculin. El nu şi-a uitat nici fanii, cărora le-a mulţumit pentru susţinere. Sârbul s-a antrenat cu arena plină în Ohio:

Reclamă

„Trebuie să mă recuperez rapid şi să fiu pregătit să dau totul pentru următoarele provocări. Dacă nu eram motivat, nu aş mai fi jucat. Adevărul este că e grozav că după aproape 20 de ani în circuit, încă am această flacără interioară care mă împinge să lupt pentru obiective măreţe.

Simt că pot să aleg cu libertate totală unde vreau să joc şi chiar voiam să revin la Cincinnati pentru a mă pregăti cât mai bine pentru Flushing Meadows. Sunt încântat să revin în această ţară după doi ani şi sunt recunoscător pentru toată iubirea pe care o primesc din partea oamenilor. Este o atmosferă incredibilă”, a declarat Novak Djokovic, la Cincinnati, potrivit puntodebreak.com.

Novak Djokovic, despre finala pierdută cu Carlos Alcaraz: „Am irosit câteva oportunităţi bune”

Novak Djokovic a vorbit şi despre ultimul său meci. În finala de la Wimbledon, sârbul a fost învins de Carlos Alcaraz, la finalul unui meci superb. Djokovic a recunoscut că a ratat câteva oportunităţi foarte bune în timpul partidei de la All England Club, dar a recunoscut că tânărul jucător spaniol a meritat titlul pentru că a jucat mai bine în momentele importante:

Reclamă 4 / 0/3

„Am irosit câteva oportunităţi bune, mai ales în setul al doilea, în care am avut şansa să măresc diferenţa pe tabelă. Ar fi fost important. De asemenea, în setul 5, am avut o minge de break şi nu am ştiut să profit de ea.

Sincer, Carlos a meritat să devină campion pentru că a ştiut cum să joace mai bine momentele importante, aşa că tot ce îmi rămâne este să merg mai departe”, a mai spus Novak Djokovic, rememorând finala de la Wimbledon, pierdută în faţa lui Carlos Alcaraz.

Cei doi jucători vor începe turneul din Ohio direct din turul 2. Carlos Alcaraz, cap de serie numărul 1 la Cincinnati, va juca împotriva câştigătorului dintre John Isner (106 ATP) şi Jordan Thompson (55 ATP). De partea cealaltă, Novak Djokovic, al doilea favorit al turneului, va juca împotriva câştigătorului dintre Alejandro Davidovich Fokina (23 ATP) şi Tomas Martin Etcheverry (31 ATP).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și