Închide meniul

Novak Djokovic rămâne motivat şi în 2024! Ce obiective are sârbul anul viitor, după ce a scris istorie la Turneul Campionilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 noiembrie 2023, 11:11

Novak Djokovic rămâne motivat şi în 2024! Ce obiective are sârbul anul viitor, după ce a scris istorie la Turneul Campionilor

Novak Djokovic rămâne motivat şi în 2024

Novak Djokovic, după ce a cucerit pentru a şaptea oară trofeul la Turneul Campionilor / Profimedia

Novak Djokovic rămâne motivat şi în 2024! Sârbul a scris istorie la Turneul Campionilor, acolo unde a cucerit trofeul pentru a şaptea oară. El a stabilit şi un nou record după ce l-a depăşit pe Roger Federer. În ultimul act de la Torino, „Nole” şi-a luat revanşa în faţa lui Jannik Sinner, pe care l-a învins cu 6-3, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 36 de ani, Novak Djokovic continuă să doboare recorduri, iar mulţi se întreabă dacă mai are motivaţie. După finala de la Turneul Campionilor, sârbul a dezvăluit ce obiective are în 2024.

Novak Djokovic rămâne motivat şi în 2024!

Întrebat cum rămâne motivat şi pentru anul 2024, Novak Djokovic s-a amuzat şi a oferit un răspuns sincer:

„Poţi câştiga cele patru turnee de Grand Slam şi medalia de aur la Jocurile Olimpice”, a spus „Nole”, potrivit puntodebreak.com.

În 2021, sârbul fusese în cărţi după primele trei turnee de Grand Slam de a realiza o performanţă reuşită numai de Steffi Graf până acum, aceea de a face Golden Slam. În 1988, Graf a cucerit toate cele patru turnee de Grand Slam şi medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Seul.

Reclamă

La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Djokovic a încheiat în afara podiumului, pe locul 4, după care a ratat şi titlul de la US Open o lună mai târziu, după finala pierdută în faţa lui Daniil Medvedev. De altfel, medalia de aur la Jocurile Olimpice este singurul titlu care îi mai lipseşte lui Djokovic din palmares, după ce a câştigat tot ce se putea câştiga în tenis. În cele patru participări la Jocurile Olimpice, sârbul are o singură medalie de bronz, la Beijing, în 2008.

Novak Djokovic, după Turneul Campionilor 2023: „Mă inspiră să continui”

Chiar dacă va face 37 de ani în 2024, Djokovic nu dă semne că ar încetini. Chiar dacă se confruntă cu mari talente din noua generaţie, sârbul joacă la un nivel excepţional, iar anul 2024 cu siguranţă va fi extrem de important pentru el. „Nole” a dovedit că are armele necesare pentru a realiza ceva ce nimeni nu a mai reuşit în istoria tenisului masculin.

Reclamă 4 / 0/3

„Mereu am cele mai mari ambiţii şi obiective. Nu va fi diferit anul viitor. Motivaţia există în continuare. Corpul ascultă bine de mine şi am o echipă grozavă în jurul meu. Motivaţia, în mod special pentru turneele mari, este în continuare acolo. Mă inspiră să continui.

Până la urmă, oamenii te văd doar când joci pe scena cea mare, dar nu văd şi munca de zi cu zi în încercarea de a îţi crea cea mai bună formă. Pentru mine asta e la turnee de Grand Slam, la ATP Finals şi la Jocurile Olimpice.

Mentalitatea e aceeaşi. Voi continua. Nu ştiu dacă voi avea un an aşa de bun, dar voi continua să fiu proaspăt şi plin de motivaţie”, a mai spus Novak Djokovic.

Sezonul 2023 al lui Novak Djokovic nu s-a încheiat. Sârbul se va îndrepta către Malaga, acolo unde va avea loc turneul final din Cupa Davis. În sferturi, Serbia va întâlni Marea Britanie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și