Închide meniul

Novak Djokovic riscă să primească o lovitură importantă și de la unul dintre sponsori. „Vom lua legătura cu el și vom analiza evenimentele”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2022, 15:39 / Actualizat: 27 martie 2023, 23:27

Reclamă
Novak Djokovic riscă să primească o lovitură importantă și de la unul dintre sponsori. „Vom lua legătura cu el și vom analiza evenimentele

Novak Djokovic, mesaje impresionante pentru Sergiy Stakhovsky

Profimediaimages

Novak Djokovic riscă să aibă probleme cu unul dintre sponsori. Novak Djokovic nu scapă de probleme nici după ce a fost expulzat din Australia. Campionul en-titre nu a putut să-și apere trofeul de la Australian Open și acum riscă să primească o altă lovitură. Incidentele de la Melbourne vor ajunge sub lupa sponsorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marca franceză de echipament sportiv Lacoste, sponsor tehnic al liderului ATP, a anunţat că doreşte să analizeze evenimentele care au declanşat o luptă juridică de aproape două săptămâni.

Novak Djokovic, luat la întrebări de sponsori după expulzarea din Australia

„Cât mai curând posibil, vom lua legătura cu Novak Djokovic pentru a analiza evenimentele care i-au însoţit prezenţa în Australia. Le dorim tuturor un turneu excelent şi mulţumim organizatorilor pentru toate eforturile depuse pentru a se asigura că turneul se desfăşoară în condiţii bune pentru jucători, staff şi spectatori”, a precizat brandul francez de îmbrăcăminte, într-un comunicat, potrivit news.ro.

Producătorul francez de automobile Peugeot, un alt sponsor Djokovici, deţinut acum de Stellantis, a refuzat să comenteze, luni, situaţia liderului ATP. Producătorul de ceasuri elveţian Hublot şi firma japoneză de echipament sportiv Asics (care îi asigură sârbului încălţămintea) nu au răspuns solicitărilor de a comenta.

Djokovic are acorduri de sponsorizare, în valoare de 30 de milioane de dolari pe an, potrivit Forbes, şi a fost al 46-lea cel mai bine plătit sportiv din lume în 2021.

Reclamă

Novak Djokovic, care se opune vaccinării, a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

El a ajuns, luni, la Belgrad, fiind aşteptat la Aeroportul Nikola Tesla de un număr mare de jurnalişti, dar şi de câteva zeci de fani. Tenismenul nu a discutat cu presa, folosind o altă ieşire pentru a părăsi aeroportul.

Câți bani plătește Novak Djokovic după procesul pierdut cu Australia

Novak Djokovic a pierdut apelul făcut împotriva autorităților din Australia și a fost deportat din Australia. Nu mai are voie să intre trei ani în țară și e nevoit să plătească și o sumă importantă către guvernul de la Antipozi.

Reclamă 4 / 0/3

500.000 de dolari (438.000 de euro) este suma pe care Djokovic o va plăti, reprezentând cheltuielile de judecată pentru proces. Totuși, trebuie ținut cont de faptul că „Nole” a câștigat, doar din premiile din tenis, peste 154 de milioane de dolari.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și