Închide meniul

Suma de bani pe care o plătește Novak Djokovic după procesul pierdut cu Australia! Cum poate scăpa de cei 3 ani de interdicție

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 12:47 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 0:03

Suma de bani pe care o plătește Novak Djokovic după procesul pierdut cu Australia! Cum poate scăpa de cei 3 ani de interdicție

Suma de bani pe care o plătește Novak Djokovic după procesul pierdut cu Australia

Profimedia

Suma de bani pe care o plătește Novak Djokovic după procesul pierdut cu Australia! Novak Djokovic a pierdut și apelul făcut contra autorităților. Pe lângă faptul că sârbul va fi deportat azi din Australia, el va plăti și o sumă importantă către guvernul de la Antipozi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

500.000 de dolari (438.000 de euro) este suma pe care Djokovic o va plăti, reprezentând cheltuielile de judecată pentru proces. Totuși, trebuie ținut cont de faptul că „Nole” a câștigat, doar din premiile din tenis, peste 154 de milioane de dolari.

Care e suma de bani pe care o plătește Novak Djokovic după procesul pierdut în Australia

Pe lângă pedeapsa financiară și faptul că nu va participa la Australian Open 2022, Novak Djokovic se poate confrunta cu un adevărat calvar. Nole poate rata și următoarele două ediții ale primului Grand Slam al anului.

Djokovic poate primi o interdicție pe 3 ani de a călca în Australia. Totuși, există și șansa ca acest lucru să nu se întâmple. Presa de la Antipozi susține că dacă se va considera că primirea lui Nole în Australia este în interesul țării, atunci el poate scăpa de interdicția de 3 ani.

Novak Djokovic pleacă duminică din Australia, spre Dubai

Reclamă

Novak Djokovici va părăsi Australia duminică, la ora locală 22.30 (11.30 GMT – 13.30 – ora României), după ce i-a fost anulată viza şi nu poate evolua la Australian Open.

Potrivit presei australiene, Djokovic va pleca la bordul unui avion Emirates cu destinaţia Dubai. Djokovic a ajuns în Australia săptămâna trecută, tot cu un avion al Emirates, înainte de a fi reţinut pe aeroportul din Melbourne.

Citește și:

Novak Djokovic, prima reacție după ce a pierdut procesul cu autoritățile din Australia

Novak Djokovic a făcut o scurtă declaraţie în care a spus că este extrem de dezamăgit de decizia tribunalului federal de la Melbourne, care a menţinut hotărârea ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, de anulare a vizei.

Reclamă 4 / 0/3

Aş dori să fac o scurtă declaraţie pentru a aborda rezultatele şedinţei de astăzi de la tribunal. Am nevoie de timp să mă odihnesc şi să mă recuperez, înainte de a face alte comentarii în afară de acesta. Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia şi nu pot participa la Australian Open.

Respect hotărârea Curţii şi voi coopera cu autorităţile în legătură cu plecarea mea din ţară. Nu îmi place că în ultimele săptămâni toată atenţia a fost îndreptată asupra mea şi sper că acum ne putem concentra cu toţii asupra jocului şi turneului pe care îl iubesc. Aş dori să le urez jucătorilor, oficialilor turneului, personalului, voluntarilor şi fanilor toate cele bune pentru turneu.

În cele din urmă, aş dori să mulţumesc familiei mele, prietenilor, echipei, fanilor şi compatrioţilor mei sârbi pentru sprijinul continuu. Toţi aţi fost o mare sursă de putere pentru mine”, a declarat Djokovic.

Apelul lui Novak Djokovic la decizia de anulare a vizei a fost respins, duminică dimineaţă, de către tribunalul federal din Melbourne, astfel că liderul ATP trebuie să părăsească Australia în următoarele ore.

Recomandări
  • Suma de bani pe care o plătește Novak Djokovic după procesul pierdut cu Australia
  • Cum poate scăpa de cei 3 ani de interdicție

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! Vezi toate știrile
Citește și