Închide meniul

Nu se lasă nici la 40 de ani! Roger Federer continuă în circuitul ATP și în 2021

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2020, 7:04

Reclamă
Nu se lasă nici la 40 de ani! Roger Federer continuă în circuitul ATP și în 2021

DPA Images / Lukas Coch via hepta

Nu se lasă nici la 40 de ani! Roger Federer continuă în circuitul ATP și în 2021

”Trecem printr-o perioadă dificilă, dar după asta vom fi și mai puternici. Abia aștept să mă întorc la turneul de la Halle în 2021. Abia aștept să revin și pe terenurile de la Wimbledon anul viitor. Tot ce se întâmplă ne face să apreciem și mai mult sportul nostru”, a spus Federer într-un comunicat de presă, conform Ziare.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, opt titluri la Wimbledon

Turneul de la Wimbledon a fost anulat în 2020 din cauza pandemiei de Covid-19. Astfel, Roger Federer a ratat o șansă bună să își treacă în palmames un nou titlu de Mare Șlem.

Federer va împlini 39 de ani în august, iar în 2021 va avea 40 de ani în vară, atunci când se vor desfășura și Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La Wimbledon, Federer are opt titluri câștigate, iar în total deține 20 de titluri de Grand Slam, cele mai multe din istoria tenisului.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și