Închide meniul

Rafael Nadal, prima reacție după eliminarea istorică de la Monte Carlo. "Regele zgurii" și-a pierdut magia: "Serviciul meu a fost groaznic"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 7:42

Rafael Nadal, prima reacție după eliminarea istorică de la Monte Carlo. "Regele zgurii" și-a pierdut magia: "Serviciul meu a fost groaznic"

profimediaimages

Rafael Nadal, în sferturi la Roland Garros

Rafael Nadal a rămas fără cuvinte după eliminarea de la Monte Carlo, scor 2-6, 6-4, 2-6. Spaniolul are 11 titluri pe zgura din Hexagon, pe când Rublev a ajuns pentru prima dată în careul de ași al competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când întâlnești un jucător grozav ca el, iar tu nu joci bine, ar trebui să pierzi, nu? E un meci simplu de analizat. Am avut probleme mari la serviciu, nu știu exact de ce, pentru că la antrenament am servit foarte bine. Azi am simțit că serviciul meu a fost un dezastru", a spus Rafael Nadal, la conferința de presă de vineri. 

Rafael Nadal, după eliminarea de la Monte Carlo

2 ore și 33 de minute a durat meciul dintre Nadal și Rublev. Cel supranumit "Regele zgurii" a echilibrat situația în actul secund, după ce pierduse primul set, dar a cedat de tot în decisiv.

"Am luptat, acesta e singurul lucru pozitiv de luat după ziua de azi. E adevărat că am avut destule motive să mă plâng, dar nu am făcut asta. Am urlat de câteva ori după câteva lovituri de rever ratate, obosisem să fac atâtea greșeli. E o zi pe care vreau s-o uit rapid", a mai spus Rafel Nadal. 

Nadal reușise să treacă de argentinianul Federico Delbonis (locul 87 ATP) și bulgarul Grigor Dimitrov (locul 17 ATP) în drumul spre sferturi. De cealaltă parte, Rublev i-a mai eliminat pe Salvatore Caruso (locul 89 ATP) și Roberto Bautista Agut (locul 11 ATP).

Reclamă

În semifinale, Rublev îl va întâlni pe norvegianul Casper Ruud (22 de ani, 27 ATP). Pe cealaltă jumătate de tablou se vor duela grecul Stefanos Tsitsipas și britanicul Daniel Evans. Niciunul dintre cei 4 sportivi nu are în palmares un titlu de Masters 1000. 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și