Închide meniul

Rafael Nadal s-a retras de la Miami Open! Campionul spaniol n-a scăpat de probleme. „Este o rană care nu poate fi vindecată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2022, 10:45

Rafael Nadal s-a retras de la Miami Open! Campionul spaniol n-a scăpat de probleme. „Este o rană care nu poate fi vindecată!

Rafael Nadal s-a retras de la Miami Open

DPA Images / Michael Dodge via Hepta

Nadal a explicat, vineri, într-o conferinţă de presă, că vrea să-şi gestioneze timpul de joc şi cel de odihnă pentru a-şi proteja piciorul stâng, accidentat anul trecut şi care, după o operaţie, l-a ţinut mai bine de patru luni în afara terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal s-a retras de la Miami Open

„Când îmi va fi restabilit sută la sută piciorul? Niciodată. Este o rană care nu poate fi vindecată. Acesta este adevarul. Unele zile e bine, altele nu. Trebuie să mă descurc cât mai bine şi să găsesc o modalitate de a juca cât mai mult fără limită. A spune că piciorul meu nu mai este o sursă de îngrijorare pentru mine nu este adevărat. Îmi fac griji pentru piciorul meu în fiecare zi. Vom vedea cum va evolua. Va fi un moment când va trebui să fac un pic mai multă terapie, poate să mă opresc puţin şi să găsesc echilibrul potrivit între joc şi odihnă. Planificarea corectă a turneelor şi respectarea acesteia sunt obiectivele mele”, a declarat Rafael Nadal, conform news.ro.

În aceaste zile, Nadal participă la turneul de la Indian Wells, la care a obţinut, sâmbătă, calificarea în turul al treilea, după ce l-a învins, cu scorul de 6-2, 1-6, 7-6 (3), pe americanul Sebastian Korda, locul 38 ATP.

Fostul lider ATP a revenit de la 2-5 cu două break-uri în decisiv şi s-a impus după un meci care a durat două ore şi jumătate.

Spaniolul a ajuns în acest sezon la 16 jocuri consecutive fără înfrângere. El va evolua în turul al treilea cu britanicul Daniel Evans, locul 29 ATP şi cap de serie numărul 27.

Reclamă

În ianuarie, Rafael Nadal a câștigat Australian Open 2022, devenind primul jucător din istoria tenisului care obține 21 de titluri de Grand Slam.

Indian Wells | Surprize uriașe pe tabloul feminin

Principala favorită, Aryna Sabalenca, a fost întrecută, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, de italianca Jasmine Paolini, locul 46 WTA, după o oră şi 47 de minute de joc, în turul al doilea al turneului de la Indian Wells.

Ons Jabeur din Tunisia, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, a fost întrecută, cu scorul de 7-5, 6-7 (0), 6-4, de australianca Daria Saville, locul 409 WTA, venită din calificări, după un meci de două ore şi 40 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Veronika Kudermetova din Rusia, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 21, a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-4, pe japoneza Naomi Osaka, locul 78 WTA, după 78 de minute de joc.

Şi Jelena Ostapenko, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 10, a părăsit competiţia, întrecută, cu scorul de 7-5, 7-6 (7), de americanca Shelby Rogers, locul 49 WTA, într-un meci de o oră şi 56 de minute. Rogers o va avea ca adversară în turul următor pe Leylah Fernandez din Canada, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 18.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și