Închide meniul

Rafael Nadal s-a retras de la Monte Carlo: „Corpul nu îmi mai permite”. Mesajul emoţionant al campionului spaniol

Alex Masgras Publicat: 4 aprilie 2024, 20:17

Reclamă
Rafael Nadal s-a retras de la Monte Carlo: „Corpul nu îmi mai permite. Mesajul emoţionant al campionului spaniol

Rafael Nadal s-a retras de la Monte Carlo: "Corpul nu îmi mai permite". Mesajul emoţionant al campionului spaniol

Rafael Nadal, în timpul meciului demonstratic cu Carlos Alcaraz, în Las Vegas / Profimedia

Rafael Nadal s-a retras de la Monte Carlo. Marele campion spaniol a făcut anunţul cu câteva zile înaintea debutului celui de-al treilea turneu ATP Masters 1000 al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadal a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Twitter, acolo unde a făcut anunţul că nu va evolua la Monte Carlo, turneu pe care l-a câştigat de 11 ori.

Rafael Nadal s-a retras de la Monte Carlo: „Corpul nu îmi mai permite”. Mesajul emoţionant al campionului spaniol

„Salutare tuturor! Acestea sunt nişte momente dificile pentru mine, din punct de vedere sportiv. Din păcate, trebuie să vă spun că nu voi juca la Monte Carlo. Corpul pur şi simplu nu îmi mai permite.

Şi chiar dacă muncesc din greu şi dau totul în fiecare zi, cu toată voinţa de a reveni la turneele care au fost atât de importante pentru mine, adevărul e că nu pot juca astăzi. Nu aveţi idee cât de greu este pentru mine să nu pot juca la aceste turnee.

Singurul lucru pe care îl pot face este să accept situaţia şi să încerc să privesc spre viitor apropiat, să îmi păstrez entuziasmul şi dorinţa de a juca. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, ca de obiecei şi vă doresc numai bine”, a scris Rafael Nadal, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Nadal nu a mai jucat într-un meci oficial de pe 5 ianuarie 2024, atunci când a pierdut duelul cu Thompson, de la Brisbane. Spaniolul a mai evoluat într-un meci demonstrativ la începutul lunii martie, cu Carlos Alcaraz, în Las Vegas. La scurt timp după acest demonstrativ, el a anunţat că nu participă la Indian Wells, acolo unde s-a antrenat timp de câteva zile.

Nadal a jucat trei meciuri oficiale la Brisbane, acolo unde revenise după o pauză de aproape un an. După acest turneu, spaniolul a anunţat că a suferit o ruptură musculară.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia Simonei Halep după wild card-ul primit la Madrid

Turneul de la Madrid se va desfășura în perioada 23 aprilie – 5 mai. Imediat cum a primit acest wildcard, Simona Halep a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care le-a mulțumit organizatorilor.

„Mulțumesc foarte mult, Madrid Open, pentru acest wild card. Madridul a fost mereu un turneu special pentru mine, cu amintiri plăcute. Sunt recunoscătoare că îmi pot face mai multe amintiri!”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Pe de altă parte, Halep a revenit în clasamentul WTA! Fostul lider mondial s-a întors pe terenul de tenis după o pauză de un an şi jumătate, după ce suspendarea de patru ani a fost redusă la 9 luni. Ea a participat la Miami, acolo unde a pierdut în primul tur în faţa Paulei Badosa.

Pentru prezenţa pe tabloul principal, Simona Halep a primit 10 puncte WTA. Astfel, ea a revenit în ierarhia feminină după o pauză de şapte luni.

Fostul lider mondial Simona Halep a revenit în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) publicat luni, la şapte luni de la ultima sa apariţie în ierarhie şi ocupă locul 1.143, cu cele 10 puncte primite pentru participarea la Miami Open.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și