Închide meniul

Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select

Alex Masgras Publicat: 14 aprilie 2024, 19:46

Reclamă
Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select

Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select

Stefanos Tsitsipas, după ce a câştigat turneul de la Monte Carlo / Profimedia

Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo pentru a treia oară în cariera sa. Grecul de pe locul 12 ATP s-a impus în ultimul act în faţa lui Casper Ruud, scor 6-1, 6-4, după o finală fără istoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grecul a câştigat trofeul de la Monte Carlo pentru a treia oară şi s-a alăturat unui grup select de jucători din care face parte şi Ilie Năstase.

Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas a câştigat pentru a treia oară în cariera sa turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, după ce l-a învins duminică pe norvegianul Casper Ruud, cu 6-1, 6-4 , în finala acestei competiţii dotate cu premii totale de 5.950.575 de euro, potrivit agerpres.ro.

Stefanos Tsitsipas, acum locul 12 ATP, a mai triumfat în 2021 şi 2022 la Monte Carlo. Grecul s-a impus duminică după ceva mai mult de o oră şi jumătate de joc în faţa lui Casper Ruud, locul 10 ATP. Tsitsipas, la 25 de ani, este al cincilea jucător din era Open (după 1968) care câştigă de cel puţin trei ori acest turneu, după Ilie Năstase (3), Bjorn Borg (3), Thomas Muster (3) şi Rafael Nadal (11), notează AFP.

Sâmbătă, grecul trecuse în semifinale de italianul Jannik Sinner, locul 2 ATP, omul în formă al începutului de sezon. Tot sâmbătă, norvegianul l-a învins pentru prima oară pe Novak Djokovic, numărul unu mondial, într-o reeditare a finalei de anul trecut de la Roland Garros, încheiată cu victoria sârbului.

Reclamă

Ruud, finalist la Roland Garros, în 2022 şi 2023, şi la US Open în 2023, ajunsese până acum o singură dată în semifinale la Monte Carlo, în 2021, când s-a înclinat în faţa rusului Andrey Rublev.

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart, turneul WTA 500 care va debuta luni. Cîrstea, care este singura româncă prezentă pe tabloul turneului din Germania, va evolua încă din primul tur.

Acolo, Cîrstea o va întâlni pe chinezoaica Qinwen Zheng, a cincea favorită a turneului WTA 500 de la Stuttgart. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care va trece de Zheng, Sorana Cîrstea va juca îpotriva câştigătoarei dintre Marta Kostyuk şi Laura Siegemund. Dacă va ajunge în sferturile de finală, Sorana Cîrstea o va întâlni, cel mai probabil, pe Coco Gauff. Americanca stă în primul tur, după care va întâlni o jucătoare venită din calificări în turul secund.

La turneul de la Stuttgart evoluează şi Iga Swiatek, numărul 1 WTA, dar şi Aryna Sabalenka, a doua jucătoare a lumii. În optimi, Swiatek va juca împotriva câştigătoarei dintre Tatjana Maria şi Elise Mertens, în timp ce Sabalenka o poate întâlni, din nou, pe Paula Badosa. Jucătoarea din Spania va juca în primul tur contra unei jucătoare venite din calificări. Emma Răducanu, fostă campioană la US Open şi jucătoare care a avut două prestaţii remarcabile în Billie Jean King Cup, o va întâlni pe tripla câştigătoare de Grand Slam şi favorita publicului, Angelique Kerber.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și