Închide meniul

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă

Alex Masgras Publicat: 14 aprilie 2024, 18:41

Reclamă
Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart, turneul WTA 500 care va debuta luni. Cîrstea, care este singura româncă prezentă pe tabloul turneului din Germania, va evolua încă din primul tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acolo, Cîrstea o va întâlni pe chinezoaica Qinwen Zheng, a cincea favorită a turneului WTA 500 de la Stuttgart. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă

În cazul în care va trece de Zheng, Sorana Cîrstea va juca îpotriva câştigătoarei dintre Marta Kostyuk şi Laura Siegemund. Dacă va ajunge în sferturile de finală, Sorana Cîrstea o va întâlni, cel mai probabil, pe Coco Gauff. Americanca stă în primul tur, după care va întâlni o jucătoare venită din calificări în turul secund.

La turneul de la Stuttgart evoluează şi Iga Swiatek, numărul 1 WTA, dar şi Aryna Sabalenka, a doua jucătoare a lumii. În optimi, Swiatek va juca împotriva câştigătoarei dintre Tatjana Maria şi Elise Mertens, în timp ce Sabalenka o poate întâlni, din nou, pe Paula Badosa. Jucătoarea din Spania va juca în primul tur contra unei jucătoare venite din calificări. Emma Răducanu, fostă campioană la US Open şi jucătoare care a avut două prestaţii remarcabile în Billie Jean King Cup, o va întâlni pe tripla câştigătoare de Grand Slam şi favorita publicului, Angelique Kerber.

Reclamă
Reclamă 4

Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a dezvăluit câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea istorică la turneul final BJK Cup.

Calificarea la BJK Cup se premiază de către ITF cu 480.000 de dolari. Cosac a precizat cum vor fi împărţite premiile.

„(n.r: Financiar ce înseamnă calificarea la turneul final? ITF acordă un premiu de 480.000 de dolari) Înțelegerile și contractele sunt foarte clare în cadrul Federației. În cazul victoriilor 80% din premii merg la echipă, iar 20% rămân la Federație. În cazul unei înfrângeri, jucătoarele și staff-ul primesc 60%, iar Federația 40%. Acesta este singura modalitate a Federației de a ajuta financiar jucătoarele”, a declarat George Cosac pentru fanatik.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și