Închide meniul

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă

Alex Masgras Publicat: 14 aprilie 2024, 18:41

Reclamă
Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart, turneul WTA 500 care va debuta luni. Cîrstea, care este singura româncă prezentă pe tabloul turneului din Germania, va evolua încă din primul tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acolo, Cîrstea o va întâlni pe chinezoaica Qinwen Zheng, a cincea favorită a turneului WTA 500 de la Stuttgart. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă

În cazul în care va trece de Zheng, Sorana Cîrstea va juca îpotriva câştigătoarei dintre Marta Kostyuk şi Laura Siegemund. Dacă va ajunge în sferturile de finală, Sorana Cîrstea o va întâlni, cel mai probabil, pe Coco Gauff. Americanca stă în primul tur, după care va întâlni o jucătoare venită din calificări în turul secund.

La turneul de la Stuttgart evoluează şi Iga Swiatek, numărul 1 WTA, dar şi Aryna Sabalenka, a doua jucătoare a lumii. În optimi, Swiatek va juca împotriva câştigătoarei dintre Tatjana Maria şi Elise Mertens, în timp ce Sabalenka o poate întâlni, din nou, pe Paula Badosa. Jucătoarea din Spania va juca în primul tur contra unei jucătoare venite din calificări. Emma Răducanu, fostă campioană la US Open şi jucătoare care a avut două prestaţii remarcabile în Billie Jean King Cup, o va întâlni pe tripla câştigătoare de Grand Slam şi favorita publicului, Angelique Kerber.

Reclamă

Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a dezvăluit câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea istorică la turneul final BJK Cup.

Calificarea la BJK Cup se premiază de către ITF cu 480.000 de dolari. Cosac a precizat cum vor fi împărţite premiile.

„(n.r: Financiar ce înseamnă calificarea la turneul final? ITF acordă un premiu de 480.000 de dolari) Înțelegerile și contractele sunt foarte clare în cadrul Federației. În cazul victoriilor 80% din premii merg la echipă, iar 20% rămân la Federație. În cazul unei înfrângeri, jucătoarele și staff-ul primesc 60%, iar Federația 40%. Acesta este singura modalitate a Federației de a ajuta financiar jucătoarele”, a declarat George Cosac pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și