Închide meniul

Un nou avertisment pentru Novak Djokovic. Riscă să nu fie primit nici la turneul din orașul de reședință

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 11:02

Un nou avertisment pentru Novak Djokovic. Riscă să nu fie primit nici la turneul din orașul de reședință

Novak Djokovic s-a întors în Australia, dar nu a uitat scandalul din cauza căruia expulzat

Novak Djokovic, în timpul unui meci / Profimediaimages

Organizatorii au anunțat public că vor refuza orice încercare a lui „Nole” de a se înscrie în competiție, dacă nu face dovada faptului că s-a vaccinat împotriva Covid-19. Comunicatul a apărut după ce liderul ATP s-a trecut pe lista pentru Indian Wells, turneu adresat exclusiv jucătorilor vacccinați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic riscă să nu poată juca la Monte Carlo Masters 1000

Competiția din principat are premii totale de 5.8 milioane de euro și se va disputa între 10 și 17 aprilie.

Dacă este în regulă în ceea ce privește condițiile sanitare cerute de guvernul francez, vom fi bucuroși să îl primim. El trebuie să fie ok dar, momenten, din câte știu, nu este vaccinat. Pentru a intra în Franța, prima regulă este să fii vaccinat. Protocolul ATP oferă și posibilitatea eliberării unui certificat de contagiune, cu o lună înainte de începerea competiției„, a precizat directorul turneului, Zeljko Franulovic, potrivit marca.com.

Franulovic a mai dezvăluit că toți jucătorii cu care a vorbit erau vaccinați, cu excepția lui Djokovic. „Nole” mai are timp până pe 14 martie să se înscrie la Mastersul de la Monte Carlo.

Citește și:

Novak Djokovic s-a înscris la Indian Wells

Novak Djokovic este unul dintre jucătorii înscrişi la Indian Wells Masters 1000 (7-20 martie). Acest lucru nu îi asigură însă şi prezenţa la turneu, unde vaccinarea e obligatorie.

Reclamă

Sănătatea şi siguranţa fiind prioritatea principală, turneul va necesita o dovadă valabilă a vaccinării complete pentru a intra în complexul de tenis Indian Wells”, au declarat organizatorii miercuri.

Directivele pentru jucători sunt guvernate de protocoalele stabilite de WTA şi ATP şi de restricţiile stabilite de Statele Unite cu privire la statutul de vaccinare al călătorilor internaţionali care intră în ţară”, se precizează în comunicat.

Interzis pentru următorii trei ani din Australia, după scandalul uriaș în care a fost implicat, sârbul revine pe terenul de tenis. Şi-a anunţat prezenţa în turneul ATP 500 de la Dubai, acolo unde îndeplinește toate criteriile de călătorie și intrare pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și