Închide meniul

VIDEO. Roger Feder, execuţie uluitoare la Roland Garros! Elveţianul a trimis mingea pe lângă fileu + Mesaj impresionant de la Andy Murray

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 iunie 2021, 11:51

VIDEO. Roger Feder, execuţie uluitoare la Roland Garros! Elveţianul a trimis mingea pe lângă fileu + Mesaj impresionant de la Andy Murray

Profimedia

Roger Feder, execuţie uluitoare la Roland Garros

Roger Feder, execuţie uluitoare la Roland Garros! Fostul lider mondial a câştigat un punct memorabil în meciul care i-a adus calificarea în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Feder, execuţie uluitoare la Roland Garros

Federer conducea cu 5-4, în primul set, iar Koepfer se afla la serviciu. Elveţianul a returnat excelent, în apropierea fileului. Punctul părea încheiat, dar adversarul său a ajuns la minge.

Scurta neamţului l-a trimis pe Federer mult în afara terenului. La 39 de ani, Roger a fost îndeajuns de rapid şi a închis punctul trimiţând pe lângă fileu!

Din cauza orei târzii, spectatorii nu au avut acces în tribune. Federer a primit însă aplauze „virtuale” chiar şi de la rivali.

Reclamă

Andy Murray s-a declarat impresionat de performanţa elveţianului. „Să îl văd pe Federer la 39 de ani, după două operaţii la genunchi, jucând pe un stadion gol, la 00.30, atât de implicat, este ceva care mă inspiră. Fă ceea ce iubeşti”, a scris Murray pe contul său de Twitter.

Roger Federer s-a calificat în optimi la Roland Garros

Roger Federer s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros după un meci maraton cu germanul Dominik Koepfer.

Partida a durat 3 ore şi 35 de minute şi s-a încheiat mult după miezul nopţii. Trei dintre cele patru seturi s-au decis la tie-break. Scorul final a fost 7-6, 6-7, 7-6, 7-5.

Reclamă 4 / 0/3

“Ador tenisul. Spiritul meu de luptător m-a ajutat. Trebuie să iubeşti ceea ce faci, iar eu iubesc ce fac. Nu eram sigur după setul doi cât voi mai rezista. Această victorie era foarte importantă pentru mine. Ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost un mare pas înainte”, a spus Federer după meci.

În faza următoare, Federer urmează să îl întâlnească pe favoritul 9, italianul Matteo Berrettini.

Recomandări
  • Federer, punct uluitor la Paris
  • Elveţianul s-a calificat în optimi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și