Închide meniul

Roland Garros 2021 | Roger Federer, maraton de 3 ore şi 35 de minute: „Ador tenisul!” Elveţianul s-a calificat în optimi mult după miezul nopţii

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 iunie 2021, 9:08

Roland Garros 2021 | Roger Federer, maraton de 3 ore şi 35 de minute: „Ador tenisul! Elveţianul s-a calificat în optimi mult după miezul nopţii

Profimedia

Roger Federer, maraton de 3 ore şi 35 de minute în turul 3 de la Roland Garros, contra lui Dominik Koepfer

Roger Federer a încheiat victorios un maraton de 3 ore şi 35 de minute contra lui Dominik Koepfer, germanul în vârstă de 27 de ani, care ocupă locul 59 ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros 2021 | Roger Federer, maraton de 3 ore şi 35 de minute

Federer s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros, după ce s-a impus cu 7-6(5), 6-7(3), 7-6(4), 7-5, într-un meci încheiat când la Paris ceasul arăta 00:43!

“Ador tenisul. Spiritul meu de luptător m-a ajutat. Trebuie să iubeşti ceea ce faci, iar eu iubesc ce fac. Nu eram sigur după setul doi cât voi mai rezista. Această victorie era foarte importantă pentru mine. Ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost un mare pas înainte”, a spus Federer după meci, citat de news.ro.

În faza următoare, Federer urmează să îl întâlnească pe favoritul 9, italianul Matteo Berrettini.

Roger Federer a revenit după două operaţii la genunchi

Roger Federer se chinuie să revină la forma care l-a consacrat. În vârstă de 39 de ani, elveţianul a trecut prin două operaţii la genunchiul drept.

Reclamă

De la Australian Open 2020, el a jucat doar două turnee. În martie, a pierdut în sferturi la Doha, iar luna trecută a fost învins în 16-imi la Geneva, fază în care a fost calificat din oficiu.

La Roland Garros 2021, a reuşit să treacă până acum de Denis Istomin (6-2, 6-4 6-3) şi de Marin Cilic (6-2, 2-6, 7-6, 6-2), înaintea meciului de aseară cu Dominik Koepfer.

Federer, lăudat de Serena Williams: „Esenţa măreţiei!”

„Două cuvinte îl caracterizează pe Roger Federer: esența măreției. El are clasă, e uimitor ceea ce face, a schimbat tenisul! Acum vezi jucători de tenis jucând cum o face el. Se deplasează cum o face el, îi imită tehnica. Federer e genial.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că e cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile. Uitați-vă la el! Nu ai cum să nu-ți placă Roger Federer, jocul său e fantastic. Dacă aș putea să joc și eu cum o face el…!”, a declarat Serena Williams, pentru atptour.com.

Recomandări
  • Roger Federer l-a învins pe Dominik Koepfer
  • Elveţianul s-a impus cu 7-6, 6-7, 7-6, 7-5

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și