Închide meniul

VIDEO | Roger Federer, antrenament inedit în izolare

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 11:07

Reclamă
VIDEO | Roger Federer, antrenament inedit în izolare

ImagineChina / Zhang Tongzhou via Hepta

Roger Federer a exersat câteva lovituri speciale

Pe o ninsoare puternică, Roger Federer le-a arătat fanilor săi că poate lovi mingea fără probleme, prin absolut orice procedeu. "Mă asigur că nu uit trickshot-urile", a fost mesajul elveţianului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, izolat într-o casă de 7 milioane de euro

Roger Federer se află în izolare în Elveţia, în localitatea Wollerau. Reşedinţa sa este evaluată la nu mai puţin de 7 milioane de euro şi are o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Federer se bucură de toate facilităţile, are piscină şi teren de tenis. Pe lângă această locuinţă, jucătorul mai deţine proprietăţi în Dubai, Africa de Sud, dar şi două castele în Alpii Elveţieni.

Federer s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului şi a donat un milion de euro în Elveţia. Ţara sa are peste 15.000 de cazuri confirmate şi 359 de decese. 
 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și