Închide meniul

„Au fost lucruri foarte personale!” Daniel Dobre a vorbit despre motivele pentru care Simona Halep a renunţat la Darren Cahill: „A fost puțin surprinzător pentru mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2021, 13:35

„Au fost lucruri foarte personale! Daniel Dobre a vorbit despre motivele pentru care Simona Halep a renunţat la Darren Cahill: „A fost puțin surprinzător pentru mine

Simona Halep, la Bad Homburg, alături de Daniel Dobre şi Darren Cahill

Facebook Simona Halep

Simona Halep a fost cea care a făcut anunţul despărţirii de Darren Cahill, pe reţelele de socializare. Daniel Dobre, unul dintre antrenorii care au rămas în staff-ul Simonei Halep, a dat noi detalii despre decizia care a uimit întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost lucruri foarte personale. O relație așa bună și frumoasă cum au avut și au ei nu se poate termina. E foarte greu de identificat anumite motive, dar cred că ultimii doi ani, în ceea ce privește cum s-a desfășurat tenisul, cu pandemia, a contribuit la această despărțire amiabilă.
Simona a jucat foarte bine ultimele turnee, a fost puțin surprinzător pentru mine, nu mă așteptam (n.r. la despărțirea de Darren Cahill). Dar mergem înainte, e bine că a revenit Adrian Marcu, cel care o cunoaște foarte bine pe Simona. Nu e ca un început, ci e o regăsire.

Darren va lipsi nu doar ca antrenor, ci și ca om, era o persoană care deschidea foarte multe uși, care are o experiență enormă”, a declarat Daniel Dobre la digisport.ro.

Simona Halep a anunţat că Darren Cahill nu mai este antrenorul său

După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună„, a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

Cahill este cel care a ajutat-o pe româncă să devină numărul 1 WTA. El a obținut performanțe uriașe și cu alți jucători de top. L-a ajutat pe Lleyton Hewitt să devină cel mai tânăr jucător din istorie care devine lider ATP. Mai mult, cu Darren în echipă, Andre Agassi a ajuns cel mai în vârstă jucător care ajunge pe primul loc în clasamentul mondial. Darren Cahill a colaborat și cu Sorana Cîrstea, Ana Ivanovic și Daniela Hantuchova până să ajungă să o antreneze pe Simona Halep.

Reclamă

În cele din urmă, la finalul sezonului, Cahill a revenit alături de Simona. Cei doi au continuat să obțină performanțe uimitoare.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și