Închide meniul

Australian Open 2021 | Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2, 6-1. Campioana noastră a făcut spectacol şi şi-a "distrus" adversara! Simona atacă al treilea trofeu de Grand Slam

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 8:15

Australian Open 2021 | Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2, 6-1. Campioana noastră a făcut spectacol şi şi-a "distrus" adversara! Simona atacă al treilea trofeu de Grand Slam

Profimediaimages

Simona Halep, start perfect la Australian Open 2021

Australian Open 2021 | Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2, 6-1

UPDATE: Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2, 6-1. Victorie categorică pentru jucătoarea din România! A doua favorită de la Australian Open 2021 s-a calificat în turul secund, acolo unde o va avea adversară pe Ajla Tomljanovic!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2, 5-0. Break la 0 pentru Simo. Un singur game îi mai lipseşte româncei!

UPDATE: Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2, 4-0. Un nou game câştigat de româncă. Simona, aproape de calificarea în turul secund!

UPDATE: Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2, 3-0. Simona Halep s-a distanţat pe tabelă. A reuşit să câştige din nou pe serviciul adversarei. Lovituri spectaculoase ale finalistei din 2018.

Reclamă

UPDATE: Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2, 1-0. Start perfect şi în actul secund pentru româncă. Simo a început cu break!

UPDATE: Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2. Simona a câştigat primul set după 27 de minute! Lecţie de tenis predată de campioana noastră!

UPDATE: Simona Halep – Lizette Cabrera 5-2. Cabrera salvează o minge de set şi îşi trece în cont al doilea game al primului set. 

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Simona Halep – Lizette Cabrera 5-1. Campioana de la Wimbledon continuă să îşi domine adversara. Mai are nevoie de un singur game pentru a câştiga primul set!

UPDATE: Simona Halep – Lizette Cabrera 3-0. Start perfect al româncei care a făcut deja două break-uri în primele 7 minute!

UPDATE: A început meciul dintre Simona Halep şi Lizette Cabrera!

Înaintea debutului la Australian Open, contra lui Lizette Cabrera, Simona Halep a declarat că a făcut față cu greu perioadei de izolare prin care a trecut la Adelaide.

”Carantina n-a fost deloc ușoară, 14 zile să stai în cameră… atât de mult și să ai voie doar 4 ore, 4 ore și jumătate pe zi să mergi la teren n-a fost deloc ușor, dar nu pot să mă plâng pentru că am avut condiții foarte bune, am avut o cameră foarte mare, am avut un balcon, ceea ce a însemnat foarte mult.

Faptul că am putut să jucăm în fața unui public extraordinar imediat după carantină mi-a dat o senzație foarte plăcută și încredere că totuși o să revenim la viața normală în curând”, a spus Simona Halep pentru Eurosport.

În acest an, Halep a jucat trei meciuri oficiale de simplu. Le-a învins pe Potapova și Siegemund, fără să cedeze niciun set, dar a pierdut fără drept de apel în sferturile de finală de la Gippsland Trophy. Ea a luat doar trei game-uri cu Ekaterina Alexandrova, apoi a explicat că i s-a blocat spatele din cauza aerului condiționat.

Reclamă

“Nu este nimic periculos! Sunt obișnuită pentru că mi se întâmplă când e atât de frig. Am avut aceeași problemă și anul trecut, la Roland Garros, pentru că era frig afară. Deci, nu sunt foarte îngrijorată, dar am grijă în continuare”, a spus Simona, într-o conferință de presă.

LIVE TEXT Simona Halep – Lizette Cabrera, la Australian Open 2021. Traseu infernal pentru Simona

Astăzi, Halep va juca, în turul I de la Australian Open, în premieră cu Lizette Cabrera, numărul 140 WTA. Australianca în vârstă de 23 de ani a ajuns pe tabloul principal cu ajutorul unui wild-card acordat de organizatori.

Tragerea la sorți a fost cu ghinion pentru Simona Halep. În optimi ar urma să o întîlnească pe Iga Swiatek, iar în sferturi poate da peste Serena Williams. Pe aceeași jumătate de tablou mai sunt Naomi Osaka, Petra Kvitova, Bianca Andreescu și Garbine Muguruza.

Simona Halep a decis să joace la Melbourne și în proba de dublu. Ea va face echipă cu Charlotte Kempenaers-Pocz, o australiancă în vârstă de 16 ani.

Halep și-a prezentat și noul echipament în care va juca la primul turneu de Grand Slam al anului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Recomandări
  • Halep-Cabrera e Live Text pe AS.ro
  • Traseu de coșmar pentru numărul 2 WTA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și