Închide meniul

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, reacție acidă după scandalul provocat de Novak Djokovic în Australia. „A luat din farmecul tenisului!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2022, 21:25 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 20:04

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, reacție acidă după scandalul provocat de Novak Djokovic în Australia. „A luat din farmecul tenisului!

Emma Răducanu, apariţie surprinzătoare pe străzile din Marea Britanie

Captură Youtube

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, reacție acidă după scandalul provocat de Novak Djokovic. Emma Răducanu crede că scandalul uriaș provocat Novak Djokovic în Australia distrage atenția fanilor de la tenisul adevărat. Sârbul încă nu știe dacă poate participa la Australian Open 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea cu orgini românești Emma Răducanu consideră că drama din afara terenului a luat ochii oamenilor de la ceea ce se întâmplă pe teren. Spre exemplu, britanica a aminitit de faptul că Andy Murray a ajuns în prima sa finală ATP din octombrie 2019 încoace.

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, reacție acidă după scandalul provocat de Novak Djokovic în Australia

”Am impresia că situația aceasta a luat puțin din farmecul tenisului care se joacă în aceste luni în Australia. De exemplu, Andy Murray a jucat finala turneului de la Sydney”, a declarat Emma Răducanu, potrivit The Sun.

Andy Murray a jucat în finala turneului de la Sydney împotriva rusului Aslan Karatsev, însă s-a văzut învins, scor 3-6, 3-6, într-o partida care a durat peste o oră și 30 de minute.

Filmul scandalului uriaș provocat de Novak Djokovic

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat, vineri, a doua oară viza de intrare în ţară deţinută de liderul ATP, Novak Djokovic, demnitarul precizând că a luat decizia ţinând cont de interesul public.

Reclamă

Djokovic a sosit în Australia la 5 ianuarie şi forţele de frontieră nu i-au permis intrarea în ţară timp de mai bine de opt ore, timp în care jucătorul a fost reţinut în aeroport.

La finalul audierii, ofiţerii poliţiei de frontieră au decis să-i anuleze lui Djokovic viza de intrare în ţară, pentru că nu este vaccinat şi astfel nu respectă regulile sanitare locale pentru cetăţenii care doresc să călătorească în Australia. Tenismenul a fost plasat în izolare la un centru de imigranţi.

Novak Djokovic a făcut apel la decizia autorităţilor şi a primit câştig de cauză, la 10 ianuarie, din partea unui tribunal local din Melbourne. El a fost eliberat din centrul pentru imigranţi şi a început să se antreneze la Melbourne Park.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și