Închide meniul

Australian Open 2022 | Reacția Soranei Cîrstea după calificarea în turul 3. Ce spune de meciul de foc pentru optimile de la AO

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 9:02

Australian Open 2022 | Reacția Soranei Cîrstea după calificarea în turul 3. Ce spune de meciul de foc pentru optimile de la AO

Sorana Cîrstea - Iga Swiatek, LIVE TEXT pe www.as.ro

Getty Images

”Am jucat destul de bine d ela început până la final. Am continuat nivelul din primul tur, am jucat un tenis solid. Până la 6-2, 5-2, lucrurile au mers destul de ușor. Am fost și eu în situația în care am fost condusă cu set și break și încerci altceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A încercat să fie mai agresivă, a dat drumul la braț și a jucat două game-uri foarte bine. Însă mi-am dat seama că trebuie să termin în două seturi, să profit de momentul de la 5-4 și am reușit să stau din nou o oră și 10 minute pe teren și să îmi fac treaba”, a spus Sorana, pentru eurosport.ro.

Australian Open 2022 | Sorana Cîrstea – Anastasia Pavlyuchenkova, în turul 3

Pentru optimile de finală, Sorana va evolua împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova. Scorul întâlnirilor directe dintre cele două sportive este de 3-3, ultimul joc datând din 2018, un succes al rusoaicei, scor 2-6, 7-5, 6-4, înregistrat pe iarbă, în turul 1 al turneului de la Eastbourne. Pe hard, Pavlyuchenkova conduce cu 2-1.

”În ziua de azi, toată lumea joacă bine, fie că e locul 10, 11. Important e ce faci tu, cu ce joc vii în ziua respectivă, cu ce plan. Vin pe un fond bun, am jucat bine ultimele meciuri, îmi știu valoarea, știu ce pot. Voi încerca să intru pe teren la fel de liniștită. Îmi voi vedea partea mea de teren”, a continuat sportiva noastră.

Australian Open 2022 | Sorana Cîrstea își poate egala cea mai bună performanță la AO

Cea mai bună performanţă a Soranei Cîrstea la Australian Open este calificarea în optimi, în 2017. Pentru accederea în manşa a treia, ea şi-a asigurat un premiu de 221.000 de dolari australieni (140.000 de euro) şi 130 de puncte WTA.

Reclamă

”Nu mă gândesc. Nu am avut niciodată presiune din punct de vedere al rezultatelor, sau al apăratului de puncte. Sunt foarte relaxată. Nu mă uit la clasament, de multe ori nu mă uit nici la tablou. Cred eu că important e cine e în fața ta în ziua respectivă și atât”, a încheiat Sorana.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și