Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep, avertizată: ”Alize Cornet nu este niciodată o jucătoare de subestimat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 15:29

Australian Open 2022 | Simona Halep, avertizată: ”Alize Cornet nu este niciodată o jucătoare de subestimat”

Simona Halep şi-a dat afară antrenorii

Getty Images

Cei de la lastwordonsports susțin că sportiva din Franța îi poate pune probleme Simonei, dacă ținem cont de rezultatele obținute în prima săptămână de la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Simona Halep, avertizată: Alize Cornet nu este niciodată o jucătoare de subestimat

„Alize Cornet nu este niciodată o jucătoare de subestimat. Franțuzoaica a demonstrat din nou în această săptămână obținând trei victorii memorabile, inclusiv la a treia favorită, Garbine Muguruza.

După un sezon dificil 2021, Halep a arătat cel mai bun tenis al ei la Australian Open. Halep o bate pe Cornet, în mod normal, în nouă din zece partide”, scriu cei de la lastwordonsports, citați de eurosport.ro.

Australian Open 2022 | Simona Halep, înaintea meciului din „optimi” cu Alize Cornet: „Va fi un meci greu, dar nu rezultatul contează!”

Simona Halep – Alize Cornet (61 WTA) este unul dintre cele mai așteptate meciuri din optimile de finală de la Australian Open 2022. „Simo” are opt victorii la rând în acest sezon și își poate continua, la Melbourne, seria magnifică. Aflată pe locul 15 WTA, românca este în mare formă și poate spera la trofeu.

Halep şi Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea din Franța conduce cu 3-1 la general. Ultima lor partidă a fost în 2015, când Cornet s-a impus cu 7-6 (6), 6-3, în turul al doilea al turneului de la Madrid. Campioana noastră a anunțat ce așteptări are de la acest duel.

Reclamă

„Am sentimentul că o să fie un meci greu pentru că este o jucătoare care nu cedează niciodată, luptă pentru fiecare punct și are un joc cu foarte puține greșeli. Va fi un meci bun, din punctul meu de vedere, și sper să am puterea să-l câștig, îmi doresc tare mult, dar bineînțeles că nu rezultatul contează. Contează să joc bine și să-mi fac treaba„, a declarat Simona Halep pentru sursa citată mai sus.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și