Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep a ratat sferturile de finală. Alize Cornet se va bate cu Danielle Collins care a învins-o pe Elise Mertens / UPDATE

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2022, 5:36 / Actualizat: 24 ianuarie 2022, 8:04

Australian Open 2022 | Simona Halep a ratat sferturile de finală. Alize Cornet se va bate cu Danielle Collins care a învins-o pe Elise Mertens / UPDATE

Danielle Collins s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open 2022

Profimedia

  • Danielle Collins, în sferturile de finală ale Australian Open 2022
  • Jucătoarea din SUA o poate întâlni pe Halep

 

UPDATE

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a pierdut calificarea în sferturile de finală ale Australian Open 2022, după ce un meci dramatic în faţa lui Alize Cornet, decis în setul decisiv. Astfel, în sferturi, Danielle Collins va juca împotriva lui Alize Cornet.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Reclamă

Danielle Collins a învins-o, luni, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4, pe belgianca Elise Mertens, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 19, după un meci care a durat două ore şi 51 de minute.

Simona Halep și-a aflat posibila adversară din sferturile de finală la Australian Open 2022

Halep şi jucătoarea americană s-au mai întâlnit de două ori până în prezent, scorul fiind egal, 1-1. Collins s-a impus în ultimul meci, disputat la Montreal, anul trecut, scor 2-6, 6-4, 6-4. Halep a câştigat jocul din 2014, din turul I al US Open, scor 6-7 (2), 6-1, 6-2.

Reclamă
Citește și:

Simona Halep visează la o nouă finală la Australian Open 2022

Australian Open 2022 | Simona Halep a dezvăluit că unul din visurile ei este să ajungă în finala de la Australian Open 2022. Ea a mai reușit performanța la Antipozi, în 2018, dar a fost învinsă de Caroline Wozniacki.

”Nu ştiu ce să zic de finală. Este unul dintre visurile mele să ajung acolo, dar ştiu că este dificil şi nu o să mă gândesc la asta, iau zi cu zi. Nu cred că sunt la cel mai înalt nivel, ca în trecut, dar mă simt bine, încrezătoare că jocul e acolo, că mişcarea e acolo, psihic sunt destul de puternică. 

Am început anul într-o formă bună. Am avut întotdeauna senzaţia că urmăresc ceva, chiar şi atunci când eram numărul 1 mondial, întotdeauna urmăream să câştig turnee, uneori un loc mai bun în clasament, dar nu aşa mult”, a spus Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula
Tenis • 28 mart., 8:39
Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024