Închide meniul

Avertisment pentru Novak Djokovic: „Cariera lui, în pericol dacă nu se vaccinează!” Carlos Moya îl apără pe sârb

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 februarie 2022, 9:54

Avertisment pentru Novak Djokovic: „Cariera lui, în pericol dacă nu se vaccinează! Carlos Moya îl apără pe sârb

Novak Djokovic nu va participa la turneele de la Indian Wells şi Miami

Profimedia

Novak Djokovic a fost în centrul unui scandal uriaş în acest început de an, la Australian Open 2022. Sârbul a fost, în cele din urmă, expulzat din Australia şi a ratat primul turneu de Mare Şlem al anului. A pierdut procesul cu statul australian din cauza actelor doveditoare cu care s-a prezentat în Australia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment pentru Novak Djokovic

De absența lui Novak Djokovic a profitat Rafael Nadal care s-a impus la Australian Open. Astfel, ibericul este primul jucător care a ajuns la 21 de turnee de Grand Slam câștigate. Acum, Carlos Moya, îi transmite un mesaj clar lui Novak Djokovic. „Nu cred că este antivaccinist, dar întotdeauna apără dreptul de a alege. Se află într-o situație foarte complicată în prezent. Nu cred că victoria lui Rafa îi schimbă perspectiva. Ceea ce este clar este că, dacă nu se vaccinează, va ieși din lupta pentru care muncește de atât de mult timp. Cred că este dificil pentru el, cariera îi este în pericol”, a explicat acesta, conform oncecero.es.

Sârbul, interdicţie de trei ani în Australia

Australienii tocmai au anunţat că sârbul nu mai are voie să calce timp de trei ani în ţara lor. Ministrul Afacerilor Interne, Karen Andrews și prim-ministrul Scott Morrison au confirmat că decizia de deportare a liderului ATP aduce cu sine interdicția de 3 ani pe teritoriul Australiei. „Viza sa a fost anulată de Ministrul Imigraților, Hawke. Acea decizie a fost păstrată și de Curtea Federală, așa că în consecință, acesta nu mai are voie 3 ani să intre în Australia. Totuși, ar putea să fie o discuție despre o nouă viză mai devreme, dar totul este ipotetic acum”, a spus Karen Andrews, Ministrul Afacerilor Interne în Australia.

Citește și:

Dacă în Australia nu va mai avea voie timp de trei ani, sârbul revine pe terenul de tenis pe un alt continent. Şi-a anunţat prezenţa în turneul ATP 500 de la Dubai, locație pentru care îndeplinește toate criteriile de călătorie și intrare pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, conform puntodebreak.com.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și