Închide meniul

„Avertismentul” lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep. Mesajul surprins în fotografia postată de noul antrenor al campioanei noastre

Cosmin Cioboată Publicat: 7 aprilie 2022, 16:40

„Avertismentul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep. Mesajul surprins în fotografia postată de noul antrenor al campioanei noastre

Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep

Profimedia Images

  • „Avertismentul” lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep
  • Ce scria pe hanoracul noului antrenor al campioanei noastre

Simona Halep are un nou antrenor. Patrick Mouratoglou a semnat un parteneriat de colaborare cu campioana noastră. Tehnicianul francez a făcut marele anunţ pe reţelele de socializare, iar în fotografia postată a atras atenţia cu mesajul scris pe hanoracul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi-a găsit antrenor, după despărţirea de Darren Cahill. Patrick Mouratoglou a anunţat astăzi că o va antrena full-time pe campioana noastră, cu care speră să aibă performanţe excelente.

„Avertismentul” lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep

Mouratoglou a atras atenţia cu fotografia postată în momentul anunţului din mediul online. În poza respectivă, francezul purta un hanorac cu un mesaj care poate fi interpretat ca un „avertisment” pentru Simona Halep.

Reclamă

„Dont’t talk” (trad. – Nu vorbi) scria pe hanoracul francezului, în timpul unui antrenament alături de Simona. Aceeaşi poză a fost distribuită şi de jucătoarea româncă, care a avut şi un mesaj pentru noul său antrenor: „Entuziasmată pentru un nou capitol. Să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou”. 

Reclamă

Simona Halep este cunoscută pentru faptul că vorbeşte mult în timpul meciurilor, atunci când este nemulţumită. De multe ori, campioana noastră a fost surprinsă în timp ce striga către loja unde se afla staff-ul ei tehnic. Astfel de situaţii au avut loc inclusiv în timp ce sportiva din Constanţa era antrenată de Darren Cahill.

Cum a devenit Patrick Mouratoglou noul antrenor al Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a dezvăluit cum a ajuns antrenorul full-time al Simonei Halep. Francezul susţine că un telefon pe care i l-a dat Serenei Williams, pe care a antrenat-o în ultima perioadă, a dus la noua colaborare cu campioana noastră.

„Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. Este pasiunea vieţii mele şi simt că mai am multe de oferit.

Reclamă 4 / 0/3

Simona a venit la Academia Mouratoglou, înainte de Indian Wells, pentru un antrenament. Am trecut pe la nişte şedinţe de ale ei şi am văzut-o cum se antrenează.

La sfârşitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt disponibil să fiu antrenorul ei. Am un respect enorm pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. După câteva săptămâni, am vorbit cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu alcineva”, a fostul mesajul lui Mouratoglou.

Cine este Mouratoglou, noul antrenor al campioanei noastre

Patrick Mouratoglou şi-a început cariera de antrenor în tenis în 1999, când l-a antrenat pe Marcos Bagdatis. Sub îndrumarea lui Mouratoglou, Bagdatis a devenit un jucător de tenis din top.

Însă cea mai de succes colaborare a fost cu Serena Williams. Sub îndrumarea lui, Serena a câştigat nu mai puţin de 10 turnee de Grand Slam: de două ori Australian Open, de două ori Roland Garros, de 3 ori Wimbledon şi tot de atâtea ori US Open.

În total, în cariera de antrenor, Mouratoglou a câştigat 31 de turnee la simpus şi mai are încă 4 la dublu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”