Închide meniul

Când ar urma să îşi afle verdictul Simona Halep, în procesul de dopaj. Românca a fost audiată la Londra!

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 iunie 2023, 9:05

Când ar urma să îşi afle verdictul Simona Halep, în procesul de dopaj. Românca a fost audiată la Londra!

Când ar urma să îşi afle verdictul Simona Halep

Simona Halep, în meciul cu Daria Snigur de la US Open 2022 / ProfiMedia

Când ar urma să îşi afle verdictul Simona Halep, în procesul de dopaj. Românca a fost audiată la Londra! Fostul număr 1 WTA nu a mai jucat din luna august 2022, din primul tur de la US Open, atunci când a fost eliminată de Daria Snigur din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În octombrie 2022, Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la un test antidoping de la US Open. De atunci, dubla câştigătoare de Grand Slam este suspendată provizoriu, iar între timp a fost acuzată de o nouă încălcare a regulanentului antidoping, după ce au apărut nereguli în paşaportul biologic.

Când ar urma să îşi afle verdictul Simona Halep, în procesul de dopaj. Românca a fost audiată la Londra!

Simona Halep se află la Londra, acolo unde a fost audiată în cursul zilei de miercuri. Audierea va continua şi joi, iar verdictul urmează să fie dat în aproximativ două săptămâni, potrivit digisport.ro. Simona Halep este prezentă la Londra alături de avocaţi, acolo unde şi-a prezentat argumentele.

Cel mai probabil, potrivit sursei mai sus menţionate, Halep va primi o suspendare de aproximativ doi ani. Fostul număr 1 WTA va ataca această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în speranţa că sancţiunea va fi redusă la jumătate. De asemenea, se scade termenul de suspendare provizorie, astfel încât Simona Halep ar avea şanse de a mai sta departe de teren pentru câteva luni.

Simona Halep aşteaptă de luni de zile să fie audiată în cazul de dopaj. Audierea s-a tot amânat, iar dubla câştigătoare de Grand Slam a ajuns în acest moment pe locul 50 WTA.

Reclamă

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep

Simona Halep tot încearcă să își dovedească nevinovăția, dar procesele ei au suferit mai multe amânări. Acesta este și motivul pentru care Ion Țiriac se teme că „Simo” are cariera încheiată. Fostul mare jucător de tenis s-a revoltat și a transmis un mesaj de luptă.

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte?

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm„, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Românca primește lovituri pe toate planurile, în aşteptarea audierii care s-a amânat deja de trei ori. A pierdut unul dintre cei mai importanți sponsori. Producătorul german de automobile, BMW, a anunţat finalul parteneriatului cu fostul lider WTA, menţionând totodată că o susţine în continuare pe sportivă.

Simona Halep a câștigat în ultimii cinci ani, mai exact din 2017 și până în 2022, suma uluitoare de aproape 19,5 milioane de dolari. În medie, românca încasează anual suma de aproape 4 milioane de dolari. Ca urmare, Simona Halep ar fi putut încasa aproximativ 2 milioane de dolari numai în acest an, dacă ar fi putut juca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și