Închide meniul

Carlos Alcaraz, cuvinte mari pentru un rival din circuit: „El este zeul din ATP! Nu are nicio slăbiciune”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 februarie 2023, 19:33

Carlos Alcaraz, cuvinte mari pentru un rival din circuit: El este zeul din ATP! Nu are nicio slăbiciune”

Carlos Alcaraz, cuvinte mari pentru un rival din circuit

Carlos Alcaraz / Profimedia

Carlos Alcaraz are cuvinte mari pentru un rival din circuit. Cel considerat viitorul tenisului masculin revine pe teren după o pauză de o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibericul va participa la turneul ATP 250 de la Buenos Aires, acolo unde a oferit un interviu amplu, vorbind și despre rivalii săi din circuit.

Carlos Alcaraz, cuvinte mari pentru un rival din circuit: „El este zeul din ATP! Nu are nicio slăbiciune”

Carlos Alcaraz l-a lăudat pe Novak Djokovic, scoțând în evidență încă o dată calitățile extraordinare ale sârbului. Câștigătorul US Open din 2022 l-a numit pe Nole „zeu al ATP-ului” și a recunoscut că multiplul campion sârb nu are niciun punct slab.

„Nu are slăbiciuni. Fiecare lovitură este grozavă. Condiția lui fizică este uimitoare, condiția lui mentală este fantastică. Este ca un zeu al ATP-ului și l-am admirat de-a lungul anilor, rămânând la același nivel, rămânând în top. Este foarte dificil și admir acest lucru”, a declarat Carlos Alcaraz la Buenos Aires.

În prezent, Novak Djokovic și Rafael Nadal au cele mai multe Grand Slam-uri din istoria tenisului masculin, 22 pentru fiecare dintre cei doi. Sârbul însă este considerat favorit și la următoarele turnee majore ale acestui an, dată fiind situația medicală dificilă prin care a tot trecut Rafael Nadal în ultimii ani.

Reclamă

Carlos Alcaraz, tenismen spaniol de 19 ani, este deja privit drept viitorul tenisului masculin. Sportivul născut în Regiunea Murcia a câștigat deja un titlu de Grand Slam, după ce l-a învins pe Casper Ruud la US Open, în 2022, scor 6–4, 2–6, 7–6(7–1), 6–3.

Roger Federer, plecăciune în fața lui Novak Djokovic după ce sârbul i-a egalat recordul lui Rafael Nadal! Mesajul campionului elvețian

Roger Federer a făcut o plecăciune în fața lui Novak Djokovic după ce sârbul i-a egalat recordul lui Rafael Nadal. Nole a câștigat pentru a 10-a oară Australian Open și a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam cucerite de-a lungul carierei.

Djokovic l-a egalat pe rivalul Nadal la numărul de trofee majore. Roger Federer, al treilea gigant din tenisul modern, retras anul trecut, a oferit o primă reacție după performanța fabuloasă reușită de Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Roger Federer a distribuit în mediul online o postare în care Djokovic este prezentat campion la Australian Open 2023.

„Încă un efort incredibil! Multe felicitări!”, a fost mesajul atașat de Roger Federer, pe contul de Instagram.

Roger Federer și-a încheiat cariera fantastică cu 20 de titluri de Grand Slam în vitrină. Campionul elvețian rămâne pe locul 3 în acest top select, după Novak Djokovic și Rafael Nadal, care au câte 22 de trofee majore.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și