Închide meniul

Carlos Alcaraz e apt pentru Paris ATP Masters şi Turneul Campionilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2023, 13:12

Carlos Alcaraz e apt pentru Paris ATP Masters şi Turneul Campionilor

Carlos Alcaraz e apt pentru ATP Masters şi Turneul Campionilor

Carlos Alcaraz, în timpul unui meci - Profimedia Images

Carlos Alcaraz, locul 2 ATP, a anunţat, în social media, că este apt pentru turneul ATP Masters 1000 de la Paris şi pentru Turneul Campionilor, de la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Am veşti bune! Mă simt din ce în ce mai bine şi voi juca la Paris-Bercy şi vor fi prezent la Torino la ATP Finals. Sunt încântat să închei anul la înălţime!”, a scris Alcaraz.

Carlos Alcaraz e apt pentru ATP Masters şi Turneul Campionilor

Spaniolul s-a retras înaintea turneului Swiss Indoors Basel din cauza unei accidentări la piciorul stâng şi a unor probleme musculare în partea inferioară a spatelui. El a concurat cel mai recent la Shanghai, unde a pierdut în faţa lui Grigor Dimitrov în optimile de finală.

Rolex Paris Masters va avea loc la Accor Arena în perioada 30 octombrie – 5 noiembrie. Mastersul de la Torino este programat între 12 şi 19 noiembrie.

„Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren”

„Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren”, a declarat fostul mare jucător suedez, Mats Wilander. Carlos Alcaraz a avut un an foarte bun, cu titluri la Buenos Aires, Indian Wells, Barcelona, Madrid, Queen’s şi Wimbledon, dar a arătat o scădere de formă în ultimele luni.

Reclamă

Alcaraz nu a mai câştigat un titlu de la succesul de la Wimbledon, acolo unde l-a învins în finală pe Novak Djokovic, la capătul unui ultim act de excepţie.

Mats Wilander, fostul mare jucător suedez, a analizat ultimele luni ale spaniolului. Wilander este de părere că Alcaraz nu se mai distrează şi nu mai arată aceeaşi dezinvoltură pe teren, după titlul cucerit la All England Club, fiind de părere că acesta este mult mai tensionat.

„Una dintre calităţile lui Alcaraz este că se distrează pe teren îşi arată zâmbetul chiar şi în cele mai dificile momente. Cu toate acestea, a pierdut acest lucru după ce a câştigat titlul de la Wimbledon. Pare că este mult mai tensionat”, a declarat Mats Wilander, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și