Închide meniul

Câţi bani a câştigat Sorana Cîrstea, după ce a ajuns până în semifinale la turneul de la Miami. Salt impresionant în clasamentul WTA

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2023, 0:37

Câţi bani a câştigat Sorana Cîrstea, după ce a ajuns până în semifinale la turneul de la Miami. Salt impresionant în clasamentul WTA

Câţi bani a câştigat Sorana Cîrstea, după ce a ajuns în semifinalele turneului de la Miami

Profimedia

  • Sorana Cîrstea – Petra Kvitova 5-7, 4-6

Sorana Cîrstea a câştigat o sumă importantă de bani după ce a ajuns în semifinalele turneului de la Miami. După un parcurs impresionant, Sorana Cîrstea a ratat calificarea în finală, după ce a fost învinsă de Petra Kvitova, scor 7-5, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parcursul de senzaţie al Soranei Cîrstea la turneul de la Miami s-a oprit în semifinale. Sorana a pierdut pentru a 7-a oară în carieră în faţa Petrei Kvitova.

Câţi bani a câştigat Sorana Cîrstea, după ce a ajuns până în semifinale la turneul de la Miami

Pentru performanţa de la Miami, Sorana Cîrstea va primi suma de 352.635 de dolari, dar şi 390 de puncte în clasamentul WTA. Până să ajungă în semifinale la Miami Open, Sorana Cîrstea câştigase 7.778.860 de dolari în întreaga carieră.

Reclamă

Sorana Cîrstea, salt impresionant în clasamentul WTA

Pe lângă lovitura financiară, Sorana Cîrstea dă una şi pe plan sportiv. După parcursul de la turneul de la Miami, Sorana Cîrstea va face un sal de 33 de locuri în clasamentul WTA. Astfel, de pe locul 74, Sorana va fi pe locul 41 WTA.

Înaintea semifinalei cu Petra Kvitova, Sorana Cîrstea era mulţumită de jocul său.

Reclamă

”Am așteptat de ceva timp aceste rezultate care au început să apară. Sunt foarte pregătită, probabil că joc cel mai bun tenis al vieții mele. Sunt bine și pe plan personal. Iubesc ce fac și cât timp mă voi distra și voi avea rezultate, voi fi aici.

Sunt mulțumită pentru că am muncit foarte mult din octombrie, de când am început să lucrez cu Thomas (n.r. – Johansson). A fost multă muncă, pe teren și în afara lui. Au fost primele turnee în care rezultatele nu apăreau. Începi să ai dubii, dar acum sunt liniștită pentru că tot ce muncim merge și mi-am găsit jocul și sunt foarte fericită”, spunea Sorana Cîrstea pentru Tennis Channel.

Thomas Johansson, antrenorul care a ”transformat-o” pe Sorana Cîrstea

Thomas Johansson e antrenorul care a ”transformat-o” pe Sorana Cîrstea. Românca trece prin cea mai bună perioadă a carierei, încununată cu cea mai importantă victorie, 6-4, 6-4 cu Aryna Sabalenka, ocupanta locului 2 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul campion de la Australian Open a dezvăluit care sunt lucrurile la care a trebuit să muncească cel mai mult pentru ca Sorana să devină o jucătoare care pare că poate bate pe oricine din circuit, în acest moment.

”Am primit un telefon, în octombrie. Am vorbit cu Sorana. Ea căuta un antrenor. O știam pe Sorana de mulți ani, pentru că a apărut în tenis la o vârstă fragedă. Știam cine e și cum joacă și cât de bine joacă. Am spus să încercăm și iată-ne aici. Sunt foarte fericit să lucrez cu ea.

Este o fată drăguță, e foarte relaxată în afara terenului. Pe teren, poate deveni emotivă. Pentru ea, nu e vorba despre loviturile în sine, ci e vorba de a încerca să se calmeze un pic pe teren și să citească jocul mai bine, ceea ce face foarte bine acum”, a spus Thomas Johansson, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set