Închide meniul

Ce a spus Simona Halep la revenirea în România, după Wimbledon 2022: „Simt din nou plăcerea de a fi pe teren!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 iulie 2022, 21:22

Ce a spus Simona Halep la revenirea în România, după Wimbledon 2022: „Simt din nou plăcerea de a fi pe teren!

Simona Halep a fost eliminată în semifinale la Wimbledon 2022

Simona Halep, la revenirea în România / AS.ro

Simona Halep a revenit în România, după parcursul fabulos de la Wimbledon 2022. Campioana noastră a ajuns până în semifinalele Grand Slam-ului de la Londra și spune că și-a regăsit plăcerea și dorința de a juca tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele Wimbledon de Elena Rybakina, scor 3-6, 3-6, după o oră și 17 minute.

Ce a spus Simona Halep la revenirea în România, după Wimbledon 2022

„Simo” s-a întors în țară vineri seară cu un sentiment de mulțumire față de jocul prestat în ultimele săptămâni, la turneele de iarbă.

Halep a dezvăluit că relația cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou, este din ce în ce mai solidă de la zi la zi și speră să continue forma excelentă și pe sezonul de hard. Următoarea apariție a Simonei va fi la Washington, în perioada 1-7 august.

„A fost foarte bine, a fost un sezon pe iarbă foarte bun. Mă bucur că mi-am regăsit încrederea și jocul bun. Am fost un pic obosită, mai mult mental. Au fost 4 săptămâni pline, cu multe meciuri, în ultima perioadă n-am jucat atât de mult. S-a simțit un pic în semifinală, dar și ea a jucat foarte foarte bine.

Reclamă

Sunt foarte mulțumită de tot sezonul de iarbă. Normal că am încrederea și curajul să spun că puteam să o fac mai bine, dar nu e rău nici ce s-a întâmplat. Cu Rybakina am jucat un meci puțin mai slab, un tenis mai slab, serviciul nu mi-a intrat deloc. Dar și ea a jucat bine, a fost un nivel ridicat. (N.r. – Cine câștigă finala?) E greu de spus, depinde cum se va descurca Rybakina la schimbarea de ritm a lui Jabeur.

Simt că am din nou plăcerea, dorința de a fi pe teren. Pasiunea pentru tenis nu mi-a dispărut, încă este, dar m-a ajutat tare mult Patrick, mi-a readus plăcerea de a fi pe teren și de a munci. Cred că n-am muncit niciodată așa cum o fac acum.

Halep, cu gândul la următoarele turnee: „Vreau să joc ce am plănuit cu antrenorul”

Nu e chiar așa cum spuneau unii că mă voi despărți de Patrick după o lună. Este foarte bine și relația se consolidează. Bineînțeles că toți avem nevoie de timp atunci când începem un parteneriat. Și s-a și văzut că deja începem să ne cunoaștem și să fie din ce în ce mai bine. (N.r. – Relația voastră a trecut testul?). Eu așa zic și rezultatele o arată.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Ce obiective urmează?) La fel cum am mers și pe sezonul de iarbă. Vreau să joc ceea ce am plănuit cu antrenorul, să fiu mai agresivă, să deschid terenul mai mult și să nu mă mai uzez atât de mult ca înainte. Ăsta e singurul obiectiv, iar de aici rezultatele cred că vor veni.

O să am o vacanță pentru că am nevoie. Sunt 3 luni de când m-am dus la academie (n.r. – la Paris) și am muncit zi de zi. Sunt 3 săptămâni până la Washington, este destul de mult timp. Nu vreau să rup ritmul pentru că mă simt destul de bine, mă simt în formă și vreau să păstrez acest lucru.”, a spus Simona Halep, la sosirea în România.

Simona Halep şi-a confirmat prezenţa la turenul de la Washington, Citi Open, care se va desfăşura în perioada 1-7 august. Competiţia este de categoria WTA 250, iar Simo a mai participat o singură dată.

Românca a mai evoluat în capitala Statelor Unite ale Americii în 2017, din postura de principală favorită. Atunci, Halep se oprea în sferturi pe hard-ul american, fiind nevoită să se retragă în partida cu Elena Makarova.

 

Recomandări
  • Ce a spus Simona Halep la revenirea în România, după Wimbledon 2022
  • Mesajul campioanei noastre: „Simt din nou plăcerea de a fi pe teren!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și