Închide meniul

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea turneului de la Roland Garros. Iga Swiatek e marea favorită

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 aprilie 2023, 9:05

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea turneului de la Roland Garros. Iga Swiatek e marea favorită

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea turneului de la Roland Garros

Sorana Cîrstea, la turneul de la Miami / Profimedia Images

Sorana Cîrstea are o cotă impresionantă la câştigarea turneului de la Roland Garros. Chiar dacă a avut parte de două competiţii unde s-a prezentat admirabil, la Indian Wells şi Miami, Sori nu i-a convins pe specialişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, faţă de alte turnee de Grand Slam, cota Soranei a mai scăzut. Bookmakerii i-au oferit o cotă de 75 pentru un prim trofeu de Grand Slam adjudecat în carieră.

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea turneului de la Roland Garros

Cota pare a fi una potrivită, dacă ţinem cont că cea mai bună performanţă a Soranei Cîrstea la Roland Garros este sfertul de finală din 2009. Atunci, după ce trecea de jucătoare bine cotate precum Alize Cornet, Caroline Wozniacki şi Jelena Jankovic, ea era învinsă de Sam Stosur (1-6, 3-6).

De atunci, ea şi-a mai trecut în cont optimile din 2021, când a fost învinsă de Zidansek. În rest, ea nu a mai trecut de turul secund, în ultimii opt ani.

Iga Swiatek, favorită la Roland Garros

La acest capitol, Iga Swiatek este favorită, cu o cotă de 1.90. Simona Halep se află şi ea pe lista jucătoarelor cotate cu şanse (cotă 20), chiar dacă este încă suspendată provizoriu din circuit, după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat.

Reclamă

Ons Jabeur (10), Paula Badosa (15), Coco Gauff (15), Elena Rybakina (17), Barbora Krejcikova (17.50), Aryna Sabalenka (18), Maria Sakkari (18) și Caroline Garcia (18) sunt considerate a avea șanse mai mari decât Halep.

Simona e cotată cu șanse mai bune decât alte nume sonore din circuit, precum Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko, Amanda Anisimova, Ekaterina Alexandrova, Emma Răducanu, Petra Kvitova sau Victoria Azarenka.

La ce turneu și-a anunțat prezența Sorana Cîrstea

Cea mai în formă jucătoare a României, Sorana Cîrstea, se pregătește acum pentru sezonul de zgură. Revenită în țară după turneele de vis de la Indian Wells și Miami, Sori va avea câteva zile de pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Alegerea ei e să se pregătească alături de Thomas Johansson și astfel, singurul turneu la care va participa în luna aprilie este cel de la Madrid. Acela va fi urmat de Roma și Roland Garros.

”Mă voi odihni câteva zile, apoi voi începe pregătirea fizică pentru sezonul de zgură. Voi începe antrenamentele la Bucureşti, apoi mă voi duce la Monaco pentru antrenament. Acolo are baza Thomas. Programul va fi unul clasic: Madrid, Roma, Roland Garros”, a spus Sorana.

Cîrstea a ales să renunțe la turneul de la Istanbul, acolo unde anul trecut a ajuns până în faza sferturilor, fiind eliminată de Veronica Kudermetova. De asemenea, ea nu va merge nici la Strasbourg, unde a pierdut în primul tur, în 2022.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și