Închide meniul

Cine este Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep. Cariera impresionantă a antrenorului francez

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2022, 15:15

Cine este Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep. Cariera impresionantă a antrenorului francez

Patrick Mouratoglou a antrenat-o pe Serena Williams

Profimedia

Multă lume se întreabă cine este Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep. Marea noastră campioană a făcut anunţul momentului în tenisul mondial pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Mouratoglou este unul dintre cei mai buni antrenori din istorie. Mouratoglou s-a apucat de antrenorat în 1999 şi, de-a lungul timpului, a colaborat cu mai mulţi jucători şi jucătoare de tenis de top.

Cine este Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep

Mouratoglou şi-a început cariera de antrenor în tenis în 1999, când l-a antrenat pe Marcos Bagdatis. Sub îndrumarea lui Mouratoglou, Bagdatis a devenit un jucător de tenis din top.

Însă cea mai de succes colaborare a fost cu Serena Williams. Sub îndrumarea lui, Serena Williams a câştigat nu mai puţin de 10 turnee de Grand Slam: de două ori Australian Open, de două ori Roland Garros, de 3 ori Wimbledon şi tot de atâtea ori US Open.

În total, în cariera de antrenor, Mouratoglou a câştigat 31 de turnee la simpus şi mai are încă 4 la dublu.

Reclamă

Patrick Mouratoglou este noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep a dat lovitura. Patrick Muoratoglou este noul ei antrenor. Anunţul a fost făcut de cei doi pe reţelele de socializare.

„Încântată pentru un nou capitol! Hai la treabă, Patrick Mouratoglou”, a scris Simona Halep.

Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. Este pasiunea vieţii mele şi simt că mai am multe de oferit.

Reclamă 4 / 0/3

Simona a venit la Academia Mouratoglou, înainte de Indian Wells, pentru un antrenament. Am trecut pe la nişte şedinţe de ale ei şi am văzut-o cum se antrenează.

La sfârşitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt disponibil să fiu antrenorul ei. Am un respect enorm pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. După câteva săptămâni, am vorbit cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu alcineva”, a fostul mesajul lui Mouratoglou.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și