Închide meniul
Foto

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, filmaţi împreună la Lausanne! Cum au fost surprinşi, după ce românca a fost audiată la TAS

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 februarie 2024, 23:54

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, filmaţi împreună la Lausanne! Cum au fost surprinşi, după ce românca a fost audiată la TAS

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, filmaţi împreună la Lausanne!

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, la cină în Lausanne / Sursa foto: antena3.ro

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou au fost filmaţi împreună la Lausanne! Fostul lider mondial a luat cina cu antrenorul francez, care urmează să fie audiat joi la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost audiată şi ea astăzi la TAS. Audierile au durat peste opt ore, iar la final românca a refuzat să dea detalii despre ce s-a întâmplat în sală.

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, filmaţi împreună la Lausanne!

Imagini cu Simona Halep şi Patrick Mouratoglou la cină după prima zi de audieri au fost publicate în exclusivitate de către antena3.ro.

Joi urmează să fie audiat fostul antrenor francez al româncei, care şi-a asumat vina pentru că Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”, le-a transmis Simona Halep jurnaliştilor care au aşteptat-o până seara la sediul TAS.

Reclamă

Sigur că sunt șanse. Mereu am fost optimiști”, a spus avocatul Simonei Halep, Bogdan Stoica.

Avocatul Simonei Halep a precizat, totodată, că nu este nimic neobişnuit ca audierile să dureze atât de mult. „E normal, nu e nimic ieșit din comun”, a declarat Bogdan Stoica.

Simona Halep, atacată brutal de Pompiliu Popescu: „Dacă o achită, WADA să se desfiinţeze”

Pompiliu Popescu ia în calcul cel mult o reducere a suspendării la Lausanne. Cunoscutul doctor din România a arătat-o cu degetul pe fosta campioana de la Wimbledon şi Roland Garros şi nu îşi explică modul în care şi-a pregătit apărarea.

Reclamă 4 / 0/3

Să fie achitată nu cred, poate o avea şanse să îi fie redusă suspendarea iniţială de patru ani. Dar nu îi poate fi redusă cu mult, iar ea e deja în vârstă pentru sportul profesionist, deci oricum nu văd cum să mai revină pe teren. Noi am mai discutat şi ţi-am mai spus: păcat că îşi încheie cariera urât! Se întâmplă aşa ceva fiindcă a ales o cale greşită, a fost sfătuită prost.

Ea a ales să învinovăţească oameni, instituţii, laboratoare, a mers pe o cale pe care nu avea nicio şansă de succes. Mai bine ar fi recunoscut, “da, am greşit!”. Aşa, oamenii, suporterii ei, ar fi înţeles că era vorba, într-adevăr, despre o greşeală şi atât. Continuând să susţină că a fost vina altora şi că nu s-a dopat, Simona le dă motive celor care s-ar putea întreba “oare a făcut aşa ceva doar acum? Nu cumva a procedat la fel pe tot parcursul carierei şi toate performanţele ei au fost realizate cu ajutorul dopingului?”.

(Nu e dreptul ei să se considere o victimă? Mai sunt persoane care o văd astfel) Mi-ar fi ruşine! Mi-ar fi ruşine să susţin aşa ceva”, a declarat Pompiliu Popescu pentru fanatik.ro.

„Își joacă întreaga carieră” Ce a scris presa internaţională despre audierile la TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep

Simona Halep e în atenţia tuturor în aceste zile. Iată ce a scris presa internaţională despre audierile la TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Simona Halep încearcă să obţină o reducere a suspendării iniţale, de 4 ani din competiţii, decisă de ITIA.

Simona Halep își joacă întreaga carieră la TAS săptămâna aceasta”, au scris elvețienii de la letemps.ch. ”Fostul lider mondial a făcut contestație la suspendarea de patru ani primită pentru dopaj, care a ținut-o departe de tenis pentru 16 luni. Românca a ales să vină personal și să se apere, pentru că, la 32 de ani, cariera sa depinde de acest lucru”, se arată în articolul publicaţiei citate.

Simona Halep schimbă terenul de tenis cu sala de judecată”

Halep, prima jucătoare de top care a picat testul doping după suspendarea primită de Maria Sharapova din 2016, și-a declarat întotdeauna nevinovăția și a declarat în luna septembrie că nu a consumat intenționat nicio substanță interzisă.

Reclamă

Data la care va fi făcut public verdictul de la TAS este încă necunoscută. De obicei, durează de la câteva săptămâni la câteva luni de la audieri”, a scris şi publicaţia elveţiană tdg.ch.

Simona Halep schimbă terenul de tenis cu sala de judecată la apelul pentru cazul de dopaj, la Lausanne”, au titrat jurnaliştii de la tennisuptodate.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și