Închide meniul

Colaborarea Simona Halep – Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe Simo. Martina Navratilova: „Arată mai fericită pe teren”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2022, 13:00

Colaborarea Simona Halep – Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe Simo. Martina Navratilova: „Arată mai fericită pe teren

Patrick Mouratoglou, mesaj fără precedent în scandalul de dopaj

Simona Halep, alături de Patrick Mouratoglou, la Roland Garros / Profimedia Images

Colaborarea Simona Halep – Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe campioana noastră! Martina Navratilova o vede pe Simo printre favoritele de la Roland Garros, fiind schimbată în bine de antrenorul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se pregăteşte acum de al doilea Grand Slam al anului, unde este considerată de bookmakeri a doua favorită, având cotă 9. Iga Swiatek are cotă 2 pentru a se impune la Paris.

Colaborarea Simona Halep – Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe româncă

„Simona arată mai fericită pe teren și joacă un tenis bun. Va fi încrezătoare la Paris deoarece a mai câștigat acest turneu și zgura este suprafața pe care se simte cel mai bine.

Cu Mouratoglou antrenor, ea are ceva nou și, de multe ori, sportivii evoluează mai bine cu un nou antrenor pentru că vor să arate ce pot face. În plus, primesc informații noi”, a spus Navratilova, citată de eurosport.ro.

Simona visează la Roland Garros 2022

Simona Halep a ajuns la 30 de ani şi speră încă la câştigarea încă unui trofeu de Grand Slam. Primul poate veni la Openul francez, unde ea s-a impus în 2018, după o finală de trei seturi cu Sloane Stephens.

Reclamă

„Voi avea întotdeauna amintiri plăcute de la titlul cucerit în 2018, pentru că a fost primul meu Grand Slam şi totdeauna am visat să câştig Roland Garros. A fost o atmosferă extraordinară, mulţi fani m-au încurajat şi m-am simţit bine. Nu voi uita niciodată acel moment.

Dacă voi câştiga din nou, va fi un nou moment special, pentru că de fiecare dată câştigi un Grand Slam este foarte special. Am 30 de ani şi nu mai pun presiune pe mine. Dar de aceea sunt aici şi muncesc mult pentru că visez să câştig din nou. Vom vedea dacă se va întâmpla”, a spus Halep.

Pe lângă trofeul din 2018, Simona Halep a mai disputat două finale la Roland Garros, în 2014 şi în 2018, pierdute în faţa Mariei Sharapova şi a Jelenei Ostapenko. La ultima participare, în 2020, ea era eliminată în optimi de Iga Swiatek, 1-6, 2-6.

Reclamă 4 / 0/3

Sfatul lui Ilie Năstase pentru Simona Halep

Ilie Năstase susţine că dubla câştigătoare de Grand Slam ar trebui să se concentreze pe turneele mari ale sezonului. Până acum, Simo a fost prezentă la şapte turnee, câştigând unul, Melbourne Summer Set 1. Ea şi-a mai trecut în cont semifinale la Indian Wells şi la Dubai şi sferturi la Madrid.

„Nu trebuie să revină în top 10. A fost numărul 1 şi, când a fost numărul 1 nu mai contează. I-am mai spus eu, trebuie să ia turneele mari. Sunt cele 4 turnee de Grand Slam, dar probabil că e o regulă, dacă nu joci 14 turnee, nu îţi dau puncte. Probabil că d-asta şi joacă.

Toată lumea spune de Halep că bate 3-0, ca la fotbal. Lăsaţi-o să joace, are un antrenor acum care îi convine. Au trecut două turnee, doar nu a pierdut totul. Serviciul 2 e mai puternic, nu putem după două săptămâni să fie numărul 1. A petrecut mult timp cu Cahill, e greu să îmi dau cu părerea, cu Mouratoglou e la început”, a spus Ilie Năstase.

Recomandări
  • Simona Halep este a doua favorită a bookmakerilor, la Roland Garros
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și